Любовно пожелание за всяка зодия за 23 октомври 2022


Любовно пожелание за всяка зодия за 23 октомври 2022
Снимка: iStock

Овен

"И когато един от тях се среща с другата си половина, истинската половина от себе си, независимо дали е млад любовник или любовник от друг вид, двойката се губи в изумление на любов, приятелство и интимност."

"Симпозиумът", Платон

Телец

"Децата измерват любовта по време. Трябва да прекарваме време в детството им, да не бързаме никъде, да бъдем с тях тук и сега. Ако не сте били там, когато са се нуждали от тях, е трудно да си простите."

Робин Берман

Близнаци

"Аз не обичам нищо в света толкова добре, колкото и ти, не е ли странно?"

"Много шум за нищо", Уилям Шекспир

Рак

"Любовта не е повод и не е причина. Любовта не може да бъде цел на удоволствието, както наградата не може да бъде цел на вярата."

Алексей Иванов

Лъв

"Имам милион неща, с които да ви говоря. Всичко, което искам в този свят, е вие. Искам да те видя и да поговорим. Искам двамата да започнат всичко от самото начало."

"Норвежка гора", Харуки Мураками

Дева

"Няма смешна обич на тоя свят, има грешна обич, има нещастна обич, има истинска или въображаема и всяка от тях е едно от малките чудеса на живота."

"Нощем с белите коне", Павел Вежинов

Везни

"Никога няма време или място за истинска любов. Случва се случайно, със сърцебиене, в един мигащ, пулсиращ момент. "

"Истината завинаги", Сара Десен

Скорпион

"Любовта не признава бариери. Тя минава препятствия, прескача огради, прониква през стени, за да пристигне до дестинацията си, пълна с надежда."

Мая Анджелоу

Стрелец

"Любовта е сила, по-страховита от която и да е друга. Тя е невидима - не може да бъде видяна или измерена, но все пак е достатъчно мощна, за да ви преобрази за миг и да ви предложи повече радост, отколкото всяко материално притежание би могло."

Барбара де Анджелис

Козирог

"Щастливите любовни часове са безплатни."

Венцеслав Константинов

Водолей

"Необходима е смелост да се обича, но болката от любовта е пречистващият огън, който тези, които обичат щедро, познават. Всички познаваме хора, които толкова се страхуват от болка, че се затварят като миди в черупка и, като не раздават нищо, не получават нищо и следователно няма как да открият красотата на любовта."

Елинор Рузвелт

Риби

"Вашата задача не е да търсите любовта, а просто да търсите и намирате всички бариери в себе си, които сте изградили срещу нея."

Руми

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама