Любовно пожелание за всяка зодия за 8 април 2024


Любовно пожелание за всяка зодия за 8 април 2024
Снимка: iStock

Вижте какво е любовното ви пожелание според зодията за 8 април 2024. 

Овен

"Аз не обичам нищо в света толкова добре, колкото и ти, не е ли странно?"

"Много шум за нищо", Уилям Шекспир

Телец

"Да пишеш за истинската любов, значи да изпиташ най-прекрасното творческо разочарование: невъзможността нито да я опишеш, нито да я изразиш."

Чарли Чаплин

Вижте още: Жените от тези зодии са много по-красиви в зрелите си години

Близнаци

"И беше щастлива, че се случи да разбере какво е това, любовта, както казват – нещо хладно и случайно под ниското небе с лъскава луна, и безшумно, и така красиво неподвижно и самотно. Беше хубаво. Но никога не се случи повече."

"Пътуване по посока на сянката“, Яна Букова

Рак

"Обичаш ли някого, ти просто го обичаш и нямаш ли какво друго да му дадеш, пак му даваш обич."

"1984", Джордж Оруел

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 8-14 април 2024

Лъв

"Любовта е емблемата на вечността; обърква всяка представа за времето: заличава всички спомени за началото, всички страх от край."

Мадам дьо Стаел

Дева

"Любовта е приятелство, обхванато от огън. Тя е лесно разбирателство, взаимно доверие, споделяне и прощаване. Тя е вярност в добри и лоши времена. Тя приема и несъвършенството и проявява снизхождение към човешките слабости."

Ан Ландърс

Стрелец

Везни

"Запомни как ме обичаш – беше прошепнала тя.

– Не искам от теб да ме обичаш винаги така, но искам да си спомняш. Някъде в мен винаги ще се крие жената, която съм тази вечер."

"Нежна е нощта", Франсис Скот Фицджералд

Скорпион

"Началото на любовта е да оставим тези, които обичаме, да бъдат съвършено себе си, а не да ги усукваме, за да отговарят на собствения ни образ. Иначе обичаме само отражението на себе си, което намираме в тях."

Томас Мертън

Вижте още: Зодиите, с които е по-добре никога да НЕ се разделяте

Стрелец

"Започваш да разбираш, че си истински влюбен, когато искаш да се събуждаш до някого по-силно, отколкото да заспивате заедно."

Захари Карабашлиев, "18% Сиво"

Козирог

"Някои смятат, че любовта може да се измери с количеството пеперуди в корема им. Други смятат, че любовта може да бъде измерена в букети цветя или с помощта на думите "завинаги". Но любовта може наистина да се измерва само с действия. Това може да е малко нещо, като например обелване на портокал за човек, когото обичате, защото знаете, че не им харесва да го правят."

Мариан Кийс

Водолей

"Любовта сваля маски, без които се страхуваме, че не можем да живеем, но в същото време знаем, че с които не можем да живеем."

Джеймс Болдуин

Риби

"Обичам те, без да знам как, нито кога, нито от къде. Обичам те просто, без проблеми и гордост: обичам те по този начин, защото не познавам друг начин на обич, освен този, в който няма аз или ти. " 

"100 любовни сонета", Пабло Неруда

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама