Магическо новолуние в Скорпион на 13 ноември, ето какво ви очаква


Магическо новолуние в Скорпион на 13 ноември, ето какво ви очаква
Снимка: Istock

През ноември ни очаква важен астрологичен период, а именно новолуние в Скорпион на 13 ноември, което ще ни даде ново начало.

Скорпионът е знак, свързан със страст, тайни, регенерация и трансформация, така че новолунието в този знак ще има дълбок ефект върху нашите вътрешни процеси и взаимоотношения.

Вижте още: На тези 4 зодии им е най-трудно да поискат това, от което имат нужда

Трансформация

Новолунието в Скорпион често носи възможност за лична трансформация. Може да включва процеси на дълбока интроспекция и освобождаване от стари модели на поведение.

Силни емоции

Скорпионът е страстен и емоционален знак, така че това новолуние може да донесе повишени емоции. Може да се почувствате особено дълбоко свързани с вашите чувства и емоционални преживявания.

Разкриване на тайни

Скорпионът се свързва с тайни и скрити неща. Новолунието в този знак ще доведе до повишена нужда да изследвате по-дълбоко взаимоотношенията си или да се изправите пред собствените си тайни.

Страст

Скорпионът също се свързва със страстта и сексуалността, така че новолунието в този знак ще увеличи желанието ви за интимност и дълбоки емоционални връзки.

Вижте още: Ноември 2023 ще е кармичен месец за тези 3 зодии

Финанси

Скорпионът се свързва със споделянето на ресурси и финанси. Новолунието в този знак може да ви подтикне към размисъл върху отношението ви към парите и материалните ресурси.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама