Мантрата на всяка зодия за успешна 2023


Мантрата на всяка зодия за успешна 2023
Снимка: iStock

Добрата новина е, че поне от астрологична гледна точка в началото на 2023 ще настъпи промяна, която ще ни подготви за изцяло нова глава. Разбира се, все още ще има предизвикателства, но те няма да са същите, с които се сблъскахме през последните няколко години. За да ви помогнем да бъдете успешни и щастливи през 2023, ви предлагаме да научите вашата мантра според зодиакалния ви знак. Фокусирайте се върху дъха си и я повтаряйте, когато усетите нужда.

Овен

ДОСТОЙНА

2023 е година на голям растеж както за вашия имидж, така и за вашата банкова сметка. С нарастването на вашите ресурси ще се увеличи и самочувствието ви. Може да се чудите дали заслужавате това щастие, но не забравяйте, че сте достойни за всичко това.

Телец

БЛЯСЪК

Телци, пригответе се да блеснете през 2023. Много се потрудихте през изминалата година, но не се притеснявайте - тези усилия ще бъдат възнаградени. През 2023 ще блеснете, доказвайки колко красив човек сте - външно и вътрешно.

Близнаци

ОБНОВЛЕНИЕ

След като преживяхте много предизвикателства през 2022, 2023 е вашата година на почивка и релакс. Ще имате възможност да осмислите случилото се и да подобрите личния си свят.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за януари 2023

Рак

ЧУДЕСА

Планетата на изобилието Юпитер ще ви дава мотивацията и импулса, от които се нуждаете, за да сбъднете мечтите си. Чудесата се случват, не спирайте да вярвате в това.

Лъв

УСПЕХ

2023 ви носи облекчение както за кариерата, така и за отношенията ви. През изминалата година нещата изглеждаха едновременно хаотични и ограничени, но скоро ще имате повече свобода да се свързвате и да оказвате влияние. Никой не държи Лъва в ъгъла и тази година ще получите всички признания, които заслужавате.

Дева

СВОБОДА

Винаги работите здраво и се раздавате, но изминалата година беше особено трудна за вас. За щастие, 2023 ще ви даде свободата да изследвате. Независимо дали отново ще учите, пътувате, или ще започнете духовна практика, ще сте отпуснати и готови за полет.

Везни

РАСТЕЖ

Експанзивният Юпитер ще ви напомни колко много растете и се развивате, когато си сътрудничите. Въпреки че ще се наложи и вие да положите немалко усилия, ще имате подкрепата на близки хора, които ще ви преведат през всички трудни моменти. Концентрирайте се върху това, което ви кара да се чувствате големи.

Скорпион

ЛЮБОВ

2022 беше важна година за вашето осъзнаване и усъвършенстване. Сега сте по-добра версия на себе си и сте готови да се обвържете с мъж, който да промени живота ви в положителна посока. Нека 2023 да бъде годината на любовта.

Вижте още: Тези зодии се обичат най-силно

Стрелец

ЗДРАВЕ

През 2023 трябва да положите повече грижи за здравето си - физическото и психическото. Ако сте имали проблеми с намирането на решения на здравословни проблеми, тази година най-после ще разберете как точно да се излекувате. Ще се чувствате облекчени.

Козирог

БЛАЖЕНСТВО

През последните години бяхте предпазливи с вашите ресурси и внимателно наблюдавахте разходите си. Нека 2023 да бъде годината на правене на неща само за забавление. Въпросът не е да прекалявате, а да намерите своето блаженство.

Водолей

ПОДНОВЯВАНЕ

През 2022 имаше голям натиск върху вас да бъдете всичко за всички. За щастие, 2023 ви позволява да се съсредоточите върху комфорта на дома и семейството. Успехът идва, когато възстановите връзката с корените си.

Риби

ДОВЕРИЕ

Последните няколко години ви накараха да се чувствате изолирани или откъснати. 2023 е година на възстановяване на връзката. Независимо дали комуникирате с приятели, или ръководите обществени проекти, целта е да обедините хората.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама