Месечен хороскоп за Април 2018


Месечен хороскоп за Април 2018
Снимка: iStock/Guliver

Месец април ще предложи много положителни изненади на някои зодии, докато други ще претърпят разочарования в любовен план.

Овен

21 март - 19 април

Април ще бъде месец, в който релаксацията е ключова. Време е да оставите нещата да се развият органично, без ваша намеса. След като неуморно работихте за изясняването на тези неща, сега ще пожънете труда на плодовете си. Този месец ще се чувствате независими по нов начин и под контрол на всичко, което правите. Вместо да позволите на ситуациите да ви контролират или да оставяте хората да определят как се чувствате за нещо, най-накрая усещате власт над емоциите си.

Телец

20 април - 20 май

Април ще бъде изпълнен с учебни преживявания. Ще прекарате месеца, като научавате какво трябва да направите, за да бъде животът ви възможно най-добър. Проба и грешка. Няма съмнение, че в момента преживявате период на трансформация в живота си. Това означава, че имате много промени в главата си. Понякога изглежда страшно, а понякога тези промени ви потискат. И вие не сте съвсем сигурни как да се справяте с толкова много наведнъж. Този месец ще научите как да прегърнете промяната, вместо да избягате от нея. Това ще ви помогне да се чувствате развълнувани от това, което предстои и да се възползвате от възможностите, които тези промени могат да ви донесат.

Близнаци

21 май - 20 юни

За Близнаците април ще бъде месец на духовно изцеление. Вие ще бъдете в контакт с вашата духовна страна и ще започнете да се фокусирате върху отдалечаването от всяка лоша енергия. Април ще бъде по-малко романтичен за вас и дори може да имате подозрения за вашия партньор или бъдещ партньор. Нека любовта остане на заден план този месец, Близнаци. Това е месец, посветен на вас и на това, от което наистина се нуждаете.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама