Месечен хороскоп за април 2020


Месечен хороскоп за април 2020
Снимка: istock/Guliver

Овен

През този месец някои от вашите начинания ще имат изненадващ успех. Важното е да не спирате да вярвате, че нещата ще се развият по най-добрия начин. Не се изкушавайте да се подавате на съмнения относно вашите професионани качества. В личните отношения може да отделите време за усъвършенстване на характера. Бъдете стриктни в спазването на правилата на възпитание. В края на месеца ще получите очакваните добри новини и лъчът надежда, който ще ви върне вкуса към живота.

Телец

През този месец е добре да отместите поглед от материалното. Времето ни дава шанс да усъвършенстваме духовността си. Опитайте се да се сближите повече с онези, които са ви липсвали. В здравословно отношение бъдете отговорни към себе си и близките си. Сега не е време за експерименти и нарушаване на нормите на здравия разум. Ограниченията сега - ще ви бъдат от полза в бъдеще. Това е сигурно. Не забравяйте за благотворното влияние на физическите натоварвания, както за тялото, така и за психиката. В края на месеца ще имате прекрасно любовно приключение.

5 ВАЖНИ ИСТИНИ ЗА ТЕЛЦИТЕ

Близнаци

Това е месец, в който ще имате шанса да намерите себе си. Това ще стане почти неусетно за вас и ще го осъзнаете, когато станат видими първите резултати. Не забравяйте, че сега не е време за хвалби. Бъдете горди със себе си, но и скромни. Пазете се от завистници. В средата на месеца ще трябва да се мобилизирате, за да помогнете на ваши роднини. Не отстъпвайте от дълга си, но и намирайте време за себе си, за да възстановявате силите си. В противен случай няма да можете да сте полезни нито на себе си, нито на близките ви. Пазете здравето си.

Рак

Този месец ще бъде истиниско изпитание за вас и за връзката ви. Не бъдете песимисти, но там където има какво да подобрите - не губете време да го направите. Може да се каже, че втори шанс няма да имате. Ако подхождате с добронамереност към всички, ще имате повече, отколкото сте мечтали. Помнете, че другите също имат нужда от любов точно колкото и вие. В здравословно отношение е добре да се съобразявате с капризите на времето. В края на месеца намерете начин да поглезите и да направите нещо приятно за себе си.

ЛЮБОВЕН СЪВЕТ ЗА АПРИЛ ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Лъв

Този месец ще е истинско предизвикателство в професионално отношение за вас и колегите ви. Целите може да се променят драстично, а заедно с това и методите ви на работа. Не се колебайте да експериментирате. Грешки със сигурност ще има, но това ще бъде безценен опит. Важно е да поддържате високо ниво на духа. Общувайте с близките си и се опитвайте да мобилизирате целия си оптимизъм. Дори насила - това помага и има своето положително въздействие и резултати.

Дева

Този месец ще имате възможност да развиете своите таланти. Свиването на контактите няма да е по вкуса ви, но това ще има и своите предимства. Сега ще може да се вглъбите в себе си и да изкарате най-доброто от себе си. Бъдете неуморни в преследването на целите си. Не се задоволявайте с посредствени резултати. Имате шанса да отидете много напред в развитието си, което ще ви гарантира сериозни печалби в бъдеще. В края на периода ви очакват дни на признание и спокойствие, но най-вече на удовлетворение и гордост от постигнатото.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама