Месечен хороскоп за август 2017


Месечен хороскоп за август 2017
Снимка: iStock/Guliver

Август е време за море, пътешествия, любов и много забавления. Ето какво ви очаква този месец според звездите.

Овен

Началото на месеца ще ви даде възможността да постигнете, набелязаните от вас цели, повечето, от които са свързани с подобряването на финансовото ви състояние. Сега може да действате по ваше усмотрение, тъй като никой няма се опитва да пречи на начинанията ви. Използвайте тишината в офиса, за да може да работите по най-ефективния за вас начин. През първите десет дни на август ще протичат успешно и преговорите. Много рядко се появява такава възможност, за да не използвате шанса си. Средата на периода използвайте за подобряването на личните ви отношения. Тогава е и най-успешният период за вашата почивка. Бъдете внимателни при употребата на алкохол. Може да кажете или направите неща, които на пръв поглед да са безобидни, но на един по-късен етап да ви изиграят лоша шега. Внимавайте и да не изхвърлите вещ или документи, които са важни. Последните дни на август са подходящи за пътуване зад граница. Тогава положително ще протичат и всякакъв вид връзки с чужбина или чуждестранни партньори. Успех ще имат студентите в своите занимания или учебния процес. Последните дни на август ще ви зарадват неимоверно със събитие, свързано с личните ви интереси.

Телец

През този месец на преден план ще излязат въпросите, свързани със семейството. Не протакайте решаването на нито един проблем, свързан с дома. Месецът може да ви завари по-чувствителни от обикновено. Сега ще ви се иска повече топлина и привързаност, откогато и да било. Някои от вас може да съжалят за пропуснати възможности в личен план. Ако смятате, че все още имате шансове да подобрите нещата – действайте, но трябва да сте наистина много убедителни и да покажете готовност за отговорност и грижа. В средата на периода ще сте силни в сферата на въображението, но не бъркайте реалността с фантазиите си. Пазете се от финансови загуби в тези дни. Дните около 20 август не са подходящи за пътувания в чужбина. В края на периода напрежението ще се разсейва и на преден план ще излязат въпроси, свързани с повишаването на доходите ви. Няма да имате кой знае какво поле за действие, но поне може да си направите план и график за действие.

Близнаци

В началото на август се въздържайте от важни стъпки и не взимайте сериозни решения. Най-добре оставете нещата такива каквито са. Няма да имате ясна представа за нещата. Някой друг ще дърпа конците и може дори да не разберете какви са намеренията му. Възможно е да има противопоставяне на мнения. Опитайте се да не вземате страна и да заемете неутрална позиция. През целия период бъдете внимателни с употребата на лекарства. Най-добре избягвайте алкохола, особено ако сте на морето или близо до вода. До средата на месеца личните отношения ще се развиват благоприятно. Самостоятелните представители на знака може да преживеят разтърсваща авантюра. Все пак имайте едно наум, че е възможно да нямате цялостен поглед върху ситуацията. Страстите ще утихнат с настъпването на ретроградния период на Меркурий. Не се чудете защо изведнъж интересът ви към половинката ви е намалял. Това е само временно. Използвайте времето си, за да довършите стари неща, за които до момента все не сте имали време. С напредването на дните все повече ще се засилва желанието ви да уредите въпросите, свързани с личното ви благополучие. Действайте именно в тази насока.

Рак

Месецът започва с пътуване за повечето представители на знака Рак. Подгответе се за изненадващи промени в обстоятелствата, но ги приемете като забавно разнообразие, вместо да се ядосвате, че нещата не се развиват по план. Със сигурност ще останат добри спомени от пътуването ви. В края на първата декада на месеца може да имате конфликт с близък човек, който да ви обвини в студенина. Не пренебрегвайте интересите си. В средата на месеца бъдете по- внимателни и спазвайте всички правила за безопасност, особено ако се намирате на непознато за вас място. Третата декана на август ще изведе на преден план необходимостта от търсене на нова или допълнителна работа, която да повиши доходите ви. Борбата няма да е лека, но трябва да я доведете до край. Като цяло месецът ще е динамичен и ще редува романтични моменти с такива, в които трябва да проявите повече разум и пресметливост, но вие ще се справите с балансирането перфектно.

Лъв

Още от първия ден на новия месец ще имате възможност да достигнете нов връх в професионална област, която да ви донесе повишаване на доходите. Не се колебайте да бъдете по-настъпателни и настойчиви. Освен това първата декада на месеца е подходяща и за романтични преживявания или планиране на пътуване в чужбина. През по-голямата част от август, най-вече в началото му активността ви ще бъде повишена. Това повишава риска от необмислени действия и претоварване. Поставяйте си ясни граници, както за да се пазите, така и за да си осигурявате необходимата почивка. Ще имате интересни и странни идеи, но те най-добре да останат под повърхността. Повече от тях времето ще покаже, че не е добре да се реализират. Не бързайте с разгласяването им. Периодът след 15 август е най-доброто време да почивка и пътуване зад граница. Може да се получи така че да съчетаете полезното с приятното. Изненадващите събития няма да са малко, но ще са изцяло във ваша полза, така че не се ядосвайте на промяната в плановете. Последните дни на август не обещават кой знае какви събития. Ако ви стане скучно не предизвиквайте такива.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама