Месечен хороскоп за март 2018


Месечен хороскоп за март 2018
Снимка: iStock/Guliver

Честит Март. Вижте какво ви очаква този месец според астрологията.

Овен

Март ще даде силен тласък на професионалното ви развитие. Първите дни на месеца не се страхувайте да бъдете иновативни. В комбинация с опита ви постиженията ви ще ви изстрелят на върха. Настоявайте за всичко, което може да получите в повече от началниците. Не се колебайте да търсите друго поле за професионална изява, ако видите, че условията ви няма да бъдат приети. Личния живот ще остане на заден план до средата на месеца. Ще бъдете прекалено заети. Затова е добре да планирате почивка към края на периода и да наваксате пропуснатото време с половинката ви. Ако не сте във връзка може да предприемете пътешествие, по време на което да се забавлявате, както желаете. Не е изключено точно там да срещнете подходящ партньор за себе си. В здравословно отношение сте склонни да пренебрегвате някои симптоми, които ви мъчат отдавна. Бъдете по-отговорни към здравето си и направете необходимите изследвания.

Телец

Март месец ще ви посрещне с необходимостта от промяна на ценностите ви. Ще усетите, че имате нужда да давате повече на хората. Не е изключено да се замислите за смяна на служебното поприще с идеята да се чувствате по-полезни за другите. Обстоятелства, които ще ограничат действията ви ще ви подтикнат към реални действия в тази насока. Колкото и неразумно да изглежда всичко отстрани решенията ви ще са добре премислени и премерени. В средата на месеца ще сте набрали достатъчно скорост, за да се преборите за това, което искате. Очаквайте изненадващо събитие, което до голяма степен ще определи насоката ви на действие и ще ви облекчи от някои отговорности. Краят на месеца е добро време да се избавите от всичко излишно. Направете същинско пролетно почистване и се избавете от вещите, които не използвате повече от година.

Близнаци

Очаква ви месец, изпълнен с много страст. Дори онези представители на знака, които са в дългогодишна връзка ще усетят, че отношенията им се възраждат отново. Направете пътешествие, което да бъде вашия втори меден месец. Онези от вас, които от скоро са във връзка може да изживеят интензивно развитие на връзката си. Някои представители на знака дори ще се решат на по-сериозни крачки. Средата на месеца ще ви наложи да спазвате повече дисциплина и да се придържате към правилата. Не позволявайте на личния живот да попречи на професионалното ви развитие или си вземете отпуска, докато разрешавате домашните въпроси. От 23 март започва ретроградното движение на Меркурий. След тази дата не предприемайте пътувания, отложете купуването на техника. Бъдете по-внимателни и се заемете с дейност, която изисква довършване на стари задачи. Периодът на ретроградно движение приключва на 15 април.

Рак

Март ще въплъти много от бляновете и мечтите ви. Не бързайте да реализирате всичко, защото няма да ви остане време да се насладите. Опитвайте от щастието си на малки хапки и му се наслаждавайте дълго време. Началото на месеца и подходящо време за пътуване. Някои идеи, възникнали в последния момент лесно може да открият реализация. Средата на перида е подходящо време за договаряне на служебни отношения. Каквото заявите в началото така и ще се случи. Не изчаквайте излишно време, в което няма да сте сигурни дали ще може или не да реализирате намеренията си. Най-добре бъдете честни от самото начало. В средата на месеца може да се затрудните в търсенето да зарадвате свой близък. Не се изхвърляйте с невероятни идеи. Вашето специално отношение прави отношенията ви специални. Целият месец е добро време за справяне с някои меланхолични аспекти на живота ви. Ще се убедите сами, че по-лежерното отношение към нещата ще ви донесе и по-лесно постигане на целите.

Лъв

Месецът ще ви раздели с някои илюзии, което може да направи характера ви прекалено избухлив. Преди по време и след взимането на решения не демонстрирайте сила на емоциите, за да не развалите важни отношения. Първата половина на месеца не е подходяща за преговори или ако се налагат – очаквайте преразглеждането им в скоро време. В средата на месеца намерете време за разпускане, съчетано с полезни за тялото и организма дейности. Това е добро време да преразгледате начина си на хранене. Ако имате оплаквания не чакайте да се обърнете към специалист. В края на месеца спокойно може да помислите за развиването на ваши таланти и търсенето на начини да ги превърнете в бизнес.

Дева

Месецът ще ви изправи пред необходимостта да промените подхода си към другите. Това ще стане само и единствено чрез процеси, които трябва да се случат във вас самите. Сега вече трябва да се опитате да видите пропуските и нещата, които трябва да усъвършенствате в самите себе си. Оставете другите да се развиват, както сметнат за добре. Средата на месеца може да се наложи да промените ваши планове, свързани с пътуване и да попълните бързо ваши пропуски в знанието. В края на месеца не бързайте да планирате, каквото и да било, тъй като ретроградният Меркурий може да провали някои от намеренията ви. Най-добре бъдете гъвкави в преодоляването на препятствията, отколкото да се опитвате да се преборите с тях.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама