Месечен любовен хороскоп за февруари 2023


Месечен любовен хороскоп за февруари 2023
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Месецът определено няма да е щедър към вас в любовта. Но макар да нямате предпоставки за спокойни и уютни вечери, изборите, които ще вземете в близките 30 дни, ще бележат доста месеци напред. Трябва да си припомните как да се предпазите от нараняване и въобще да си дадете реална равносметка какво искате.

Телец

Съсредоточете се върху себе си и собствените си желания, вместо да се опитвате да угодите постоянно на човека до вас. Малко доза егоизъм между завивките ще се отрази чудесно и на двама ви.

Вижте още: Понякога любовта е прегоряла манджа и мръсни чорапи, но си заслужава

Близнаци

Постарайте се да прекарате малко повече време у дома този месец. Насладете се на това, което съдбата ви предлага, ще ви се отрази добре. А що се отнася до любовта, партньорът ви няма да има нищо против да прекарате няколко дни, сгушени на дивана. Ето че май ще се окаже месец за споделеност!

Рак

Февруари определено дава заявка да е горещ месец с всичките тези сексапил и романтика, които витаят във въздуха около вас. Може да е нова любов, колкото и да не ви се вярва. Понякога мисълта за промяната, за новото начало е много по-страшна от действителността. Вашите романтични жестове ще ви водят на невероятни места.

Лъв

Направете опит да се сближите с партньора не само физически, но и емоционално. Разпитвайте го за страховете, за копнежите му, споделете вашите и създайте някакъв мост. Повярвайте, двете са взаимно свързани. Успеете ли в начинанието, сексуалната ви връзка ще достигне нови висоти.

Дева

И при вас нещата се нагорещяват! Бъдете смели и експериментирайте без притеснения. Помнете, че всички преживявания през този месец са за добро и ще бележат бъдещето ви по някакъв начин. Дори ако ви се струват твърде предизвикателни и неподходящи точно сега, просто им дайте време.

Везни

Не е нужно да доказвате нищо на никого. Ако нямате желание за купони (било действителни или под завивките), просто не се насилвайте, без значение какво мислят другите. Дайте си време да установите има ли проблем „по трасето” и преминете към действие, когато се почувствате сигурни.

Скорпион

Може би сте чувствате доста изтощени физически и емоционално, за да предприемете каквито и да било романтични стъпки през този месец. Полагайте повече усилия да разпускате с приятели и да им напомняте колко ги цените. Ако ще влагате енергията си в нещо, направете го в хора, които са подкрепящи, стабилни и любящи.

Стрелец

Любовта ще бъде от вашия отбор през този приказен любовен месец. Очакват ви откровени разговори, много страстни моменти в спалнята, а всичко това ще е гарнирано с приятно време сред близки и приятели. Колкото и да не ви се вярва, всичко това ще бъде ваше.

Козирог

Има изглед нещата да се променят към по-добро във връзката, в която се намирате, така че не губете надежда. Напоследък сте имали други приоритети и са ви спохождали негативни мисли, но сега е моментът да отделите време и за този вид удоволствия.

Водолей

Емоциите ви през любовния февруари ще са доста стихийни. Често "лъкатушите" между две крайности - отчаяние или крайна еуфория. И най-малкото нещо ви се отразява емоционално, което е доста изморително за всички около вас. Не забравяйте, че животът тече извън главата ви и каквото да се случва там, трябва да вперите поглед в реалността.

Риби

Преминавате през труден период, в който се чудите кое по-напред да „ремонтирате”. Дайте си достатъчно време да се влюбите и опознаете отново, а страхотният секс ще дойде от само себе си. Не се притеснявайте, не е останал в миналото.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама
Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама