Много щастие за една зодия на 11 октомври


Много щастие за една зодия на 11 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Очаква ви интересен и наситен ден. Не казвайте нищо излишно, не харчете прекалено много пари. Ако устоите - ще имате успех.

Телец

Това е ден, в който да направите анализ на финансите си. Има разходи, които бихте могли да намалите. Трябва ви само малко повече воля.

Близнаци

През този ден ще имате възможността да поправите старо лошо впечатление. Заслужава си да положите усилия и да спечелите ново приятелство.

ГОЛЕМИТЕ ЩАСТЛИВЦИ НА ЗОДИАКА ПРЕЗ ОКТОМВРИ

Рак

Днес ще може да си поемете въздух. Не мислете за задълженията - тях винаги ги има. Освободете място в главата си за красиви мисли.

Лъв

Това е ден, в който може да се отдадете на промени в дома ви. Ако отдавна имате някои идеи - сега е моментът да започнете да ги осъществявате.

Дева

Днес ще може да си поиграете безобидно, като размените ролите си с партньора. Хубаво е от време на време да се поставяме на мястото на другия.

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ЗА ОКТОМВРИ 2020

Везни

Това е ден, в който да си припомните защо не общувате с даден човек, който настоява за вниманието ви. Понякога не трябва да забравяме за лошите неща.

Скорпион

През този ден не забравяйте за задълженията към близките ви хора. Понякога те имат нужда от помощ, независимо дали сме в подходящото настроение.

Стрелец

През този ден личният ви живот може да се отрази на всички останали сфери от дейността ви. Бъдете внимателни и разсъдливи.

Козирог

Проблемите ви днес ще се разрешават с магическа пръчица. Бъдете благодарни на съдбата, но помнете, че не винаги ще е така.

Водолей

Днес ще може да се издължите на някого за важна услуга. Положителни последици за вас ще има, ако го направите преди да ви бъде припомнено.

Риби

Днес ще имате толкова много свобода, че рискувате да пропилеете деня си. Помислете кое е нещото, което отлагате отдавна и се заемете с него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама