Може ли да вярваме на тези 6 зодии?


Може ли да вярваме на тези 6 зодии?
Снимка: Pixabay.com

Различните жени търсят отговора на въпроса коя зодия е най-вярна. Веднага ви казваме, че всеки представител на зодиака разглежда вярността по различни начини. Едни се доверяват на вътрешния си глас, други отиват при гадателка, трети се обръщат към астрологията. До колко може да се вярва на тези 6 зодии?

Везни

Както намеква и самата им зодия, те харесват нещата при тях да са по две. Мъжът Везни може да подреди нещата така, че и двете жени в живота му да са щастливи. Трудно е да го убедим в измяна. Да, той изневерява без да се хвали -тихо, просто, защото е увлечен от неизвестна сила. 

Скорпион

Това е сложен знак. Толкова сложен, че се обърква в чувствата си. Той също не държи на постоянство. Ако обаче изневери, едва ли ще се досетите за това. Скорпионът знае как да контролира емоциите си, държи ги под контрол дори и при най-трудните обстоятелства.

Стрелец

Цял живот търси приключения. Това обяснява и неговата честота на изневяра. Самият Стрелец не е особено притеснен от това - животът е за да се живее. Той е нестабилен във връзките си. Губи интерес към вече постигнатата височина и се връща в гнездото си, за да „чисти пера“. Мъжът Стрелец е малко изменник и всички негови приятели знаят за предателствата и кръшканията му.

Козирог

Тук ще почувствате промяната на своя Козирог веднага. Той изгражда романтична връзка с друга жена внимателно. Сам за себе си решава предварително, че няма да се увлича твърде много. Ще бъде лесно да го хванете в лъжа, въпреки че мисли предварително и внимателно всичко, до най-малкия детайл.

Водолей

Той обича да разнообразява живота си. Това важи и за любовните отношения. Макар представителите на тази зодия рядко да се обръщат към изневярата, любопитството и романтизмът у Водолея оказват своето влияние. Той не се чувства спокоен, не обича да се крие и затова кръшканията му са типични краткотрайни авантюри, които рядко остават скрити. 

Риби

Представителите на тази зодия са най-коварните предатели. Най-интересното е, че изобщо не се смятат за виновни. Имат толкова широка душа. Романтичната им природа и жаждата за постоянна любов ги тласкат към нови романи. Мъжете от зодия Риби понякога се успокояват с възрастта. Те са много интересни и нежни хора.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама