Мъжете от тези зодии имат много женски черти


Мъжете от тези зодии имат много женски черти
Снимка: iStock/Guliver

Понякога по-силният пол се характеризира с качествата, присъщи на жените. Поведението на такива мъже е изпълнено с някои странни черти и изненади. За кои зодиакални знаци става въпрос:

Риби

Мъжете от зодия Риби винаги имат много жени в живота си. Ако този човек увери половинката си, че приятелките му жена са просто приятелки, това често е вярно. Жените намират много предимства в приятелството си с този знак. Той винаги слуша, добре запознат в с въпроси, свързани с любовта и психологията. Представителите на този знак се отличават с такива черти на характера като подозрителност, приказливост, повишено любопитство. Мъжките Риби обичат да слушат различни клюки, четат интригуващи истории. Те са много уязвими, силно подозрителни и често мислят какво казват за тях зад гърба им. Мъжките риби често са приятели с противоположния пол.

Близнаци

Мечтателни, емоционални и много приказливи Близнаците не крият своето общително разположение. Те обичат да привличат вниманието на противоположния пол, като са доста опитни в ухажването и флирта. Човекът от този знак лесно инициира комуникация с женския пол. Момичетата могат да намерят истинска "приятелка" в лицето на мъж от зодия Близнаци, ако не се влюбят в чара му. Лесни и весели Близнаците имат много женствени черти: приказливост, негодувание, кокетство. Тези мъже са много податливи на комплименти, те са в състояние да се "стопят" с успешно изявление, възхваляващо личността им. Близнаците лесно могат да се сприятеляват с момичета, те дори предпочитат да си общуват повече с нежните половинки.

Дева

Романтичен мъж, способен да установи спокоен живот, да създаде вкусна вечеря – не, това не е женска фантазия. Това е характерен портрет на мъжа Дева, който майсторски се справя с подобни задачи. И той е надарен с прекомерна подозрителност и любопитство. Девата с удоволствие ще започне да разбира житейските проблеми на приятелите си. Обича да мърмори и да прави досадни забележки. Мъжът Дева отрича приключенията, предпочитайки комфорт и уют. Именно затова той е прекрасен съпруг, който освен че ще е верен на любимата си, ще я замести и в кухнята.

Рак

Мъжете от зодия Рак са сантиментални, меки и нерешителни. Въпреки това, Раците винаги ще защитават любимия си човек. Също така е невъзможно да убедите тези мъже в определени бизнес въпроси. Те обаче са уязвими към любовни проблеми. Пълното емоционално завръщане на половинката им е важно за тях. Тук се разкриват основните мъки и съмнения за уязвимата душа на Рака. Никой от по-силния пол няма да може да покаже такова внимание, грижа и разбиране, като този знак. В тази област Ракът превъзхожда всяко момиче. Раците са изключително сантиментални.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама