Най-добрите майки са от тези зодии


Най-добрите майки са от тези зодии
Снимка: iStock/Guliver

Когато говорим за майки, има само едно нещо, което знаем със сигурност и то е, че никоя не прилича другата. Майчинството е поразително пътуване, променящо живота. И понеже всяка една жена има свой уникален родителски стил и предпочитания, днес ще ви представим зодиакалните знаци, под които се раждат най-добрите и готини майки.

Рак

Като една от най-дълбоко емоционалните зодии, майката Рак иска децата й да знаят, че тя ще им пази гърба, независимо от обстоятелствата. Готова е да направи всичко възможно, за да накара децата си да се чувстват сигурни. Въпреки че е много чувствителна, майката Рак ще бъде непоклатима като камък пред опасностите и трудностите, които дебнат рожбите й.

Дева

Известна със своите първокласни „multitasking” умения, майката Дева иска да си гарантира, че децата й водят балансиран живот, дори ако са записани на милион извънкласни дейности. Тя цени най-много дисциплината и иска да остави същото наследство за децата си, за да могат сами да постигнат целите си. Девата обича да глези, но също така внимателно ги побутва, за да разгърнат своя пълен потенциал.

ЗОДИИТЕ, КОИТО МЪЖЕТЕ БОГОТВОРЯТ

Близнаци

Мамите, принадлежащи към слънчевия знак Близнаци, ще отгледат деца, които знаят как да живеят пълноценно. Благодарение на разговорлив си характер, тя ще бъде по-скоро „приятелка“ с децата, отколкото строга родителска фигура. Майката Близнаци не вярва в порицанието на децата, а по-скоро възприема откровен подход, преподавайки уроците на живота.

Риби

Нито една мечта не е невъзможна или непостижима в очите на майка Риби. Спокойната, състрадателна и чувствителна натура на Рибата гарантира, че нейните деца се оказват природолюбиви, чувствителни и полезни. Тя действа като „вятър под крилата“ на децата си и им помага да се устремят към Луната.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама