Най-големите скъперници на зодиака, НЕ им искайте нищо


Най-големите скъперници на зодиака, НЕ им искайте нищо
Снимка: iStock/Guliver

Астрологията разкрива много тайни за нашия характер, интереси и поведение. Тя може да даде информация и за отношението на зодиите към парите. Докато някои са готови да отворят портфейлите си и да раздадат парите си като бонбони, други не биха ви дали и стотинка.

Днес ви представяме най-стиснатите зодии, от които никога не трябва да искате пари:

Телец

Те искат да се наслаждават на удобствата и лукса на живота, но само ако банковата им сметка остане непокътната. Тяхната предпазливост с парите не е непременно знак за скъперничество, но отразява нуждата им от сигурност и стабилност.

Вижте още: Тези зодии не понасят лятото и нямат търпение да дойде есента

Дева

Известни с аналитичния си характер, за тях всеки разход трябва да бъде внимателно проучен и планиран. Те са склонни да управляват парите ефективно и тяхната склонност към спестяване понякога може да доведе до нежелание да споделят с другите.

Скорпион

Те винаги държат под око портфейла си, защото не искат да поемат финансови задължения, които не могат да контролират напълно. Тяхната предпазливост може да ги направи скъперници в очите на другите, но за тях това е начин да запазят своята емоционална и материална независимост.

Вижте още: Ето как всяка зодия съсипва живота си

Козирог

Тяхната отдаденост на работата често ги кара да трупат богатство и спестявания, но в същото време да бъдат прекалено резервирани, когато става дума за финансово споделяне с другите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама