Най-големите тайни на зодиите - част 2


Най-големите тайни на зодиите - част 2
Снимка: iStock/Guliver

Какво крият за себе си всички зодии? Може би сте се чудили кои са най-големите тайни на най-близките ви хора? Ето сега можете да разберете малко повече за тях според характеристиката на зодията им. (Първата част прочетете ТУК!)

Везни

Везните са твърде взискателни и към себе си и към околните. Дори и да искат не могат да се прикрият. Доста умело се опитват да се покажат като големи непукисти, които са независими и могат всичко. Обикновено крият емоциите си и не показват, когато са слаби, тъжни или наранени.

Скорпион

Представителите на този знак имат голяма нужда от любов и искрени чувства. Това е една от най-големите им тайни, която разкриват само пред най-важните хора в живота си.

Стрелец

Обикновено се държат така, сякаш не им пука за мнението на околните, но всъщност това е голямата им тайна! Представителите на този знак се вълнуват изключително много от чуждото мнение и винаги се опитват да се харесат на всеки. Имат страх да не бъдат отхвърлени или неразбрани.

Козирог

За тях успехът и признанието са всичко. Един от най-големите им страхове е да не успеят да се докажат или никой да не оцени и признае успехите им. Стремят се към много високи цели и постижения и искат да имат човек до себе си, който да ги подкрепя и мотивира. Когато се провалят, не си признават, а продължават да се борят, докато успеят.

Водолей

Те не обичат да показват чувствата си. Рядко ще ги видите много ядосани или пък да проливат сълзи. Умеят да прикриват емоциите си, тъй като се страхуват, че някой може да ги използва срещу тях.

Риби

Рибите са хора, които обичат големите компании и шумните купони също толкова, колкото обичат дома си и уюта. Те прикриват своята ранима и романтична душа и разбира се не споделят за страха си от самотата. Това е чувство, което може да ги съкруши. Дават всичко от себе си, за да не са самотни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жените са най-големият неизползван източник на таланти в света.

Хилари Клинтън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама