Най-ярките жени са от тези зодии


Най-ярките жени са от тези зодии
Снимка: iStock/Guliver

Жените от тези зодии се открояват с невероятна жар и боравят умело с думите. Винаги знаят какво да кажат и как да се представят в най-добрата светлина.

Овен

Овните са отлични в предаването на информация, те се изразяват ясно, много е приятно и да ги слушате. Например, ако трябва да предпазят себе си или любим човек, Овенът ще го направи перфектно. Те ще намерят аргументи и ще могат да защитят достойнството си, независимо кой им посяга. Друго невероятно качество, което притежават, е самочувствието. Тези дами винаги изглеждат добре, не само навън, но и у дома. Това се приема особено добре от мъжете, които обичат уверените жени.

Близнаци

Въздушният знак се отличава с активност, което го прави много успешен по отношение на комуникацията. Близнаците винаги решават проблема, реагират адекватно в различни ситуации и намират изход. С тях никога не е скучно, те са прекрасни спътници. Жените, принадлежащи към този знак, знаят как да се представят, винаги изглеждат добре. Освен това, могат да угаждат, да правят добро впечатление и да мотивират хората.

ТАЙНОТО ОРЪЖИЕ НА ВСЯКА ЗОДИЯ

Лъв

Изисканите и харизматични Лъвове са щедри и обичат да привличат вниманието към себе си. Те го правят добре, защото могат да отделят много време за избор на тоалет, подбор на аксесоари... Лъвиците не могат да понасят дискретността, за тях е жизненоважно да направят впечатление. Следователно винаги се държат така, че да им бъде обърнато внимание. Те контролират изцяло себе си, главата е вдигната, гърбът е изправен, ръцете са грациозни, походката е елегантна. 

Скорпион

Тези жени имат пиперливо чувство за хумор, но знаят и много добре кога трябва да са сериозни. Те могат да ви накарат да се изчервите само с едно изречение и в това се крие тяхната сила - говорят кратко, ясно и винаги на място, за да са сигурни, че няма неразбрали. Не очаквайте от тях да "разтягат локуми", но бъдете готови, че винаги имат позиция по даден въпрос. Тя е наистина смела, без да се преструва на такава само заради нечие възхищение. Не се страхува от промените и знае, че именно те са "двигателят" на живота.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама