Най-недостъпните зодии


Най-недостъпните зодии
Снимка: iStock/Guliver

За някои представители от зодиакалния кръг емоционалната връзка е много по-важна от първоначалното привличане. Дори и да са привлечени от партньора си, те не го допускат лесно в своя свят.

Ето кои са най-недостъпните знаци в зодиака. За да ги спечелите ще са ви необходими не само усилия, но и време. И това определено няма да се случи на първата, втората или дори на третата среща.

Овен 

Овните не крият чувствата си. Още в началото те изразяват готовност да доминират и да вземат нещата в свои ръце. Но няма да ви е лесно да стигнете до сърцето на Овена.

Рак

Ракът  е по-чувствителен, отколкото предполагате. Той винаги търси както физическа, така и емоционална близост с партньора си. Ако искате да го спечелите, трябва да знаете това.

ГОЛЕМИ ПРОМЕНИ В ЖИВОТА НА ТЕЗИ ЗОДИИ ПРЕЗ АПРИЛ

Дева

Наред с привличането, за Девата е важна и емоционалната връзка. Дори и след няколко срещи, тя няма да ви допусне в сърцето си. Но изкушени от чара ѝ, ще се наложи наистина да се потрудите, за да покорите нейната непревземаема крепост.

Скорпион

Скорпионите са едни от най-страстните зодии и са известни със своята магнетичност и огнен характер. Не страдат от липса на внимание от срещуположния пол. Те обаче са много взискателни. Трябва им доста време, за да тестват ухажорите си, преди да ги допуснат до себе си.

Водолей

Водолеите  мислят предимно за партньора си. Те правят всичко, за да се чувства добре той. Но преди това да се случи, ще е необходимо да положите усилия, за да спечелите Водолея. Той не допуска лесно хората до близо до себе си, въпреки че е общителен.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама