Най-подходящите партньори за Козирог


Най-подходящите партньори за Козирог
Снимка: iStock/Guliver

В любовта представителите на зодия Козирог са всеотдайни и склонни да правят компромиси. Обичат развлеченията и не си падат по обвързването без чувства. Предпочитат отношенията за една нощ и случайните свалки, защото това не ги ангажира. Те са доста взискателни при избора си на сериозни партньори. Вярват в дъгите връзки и затова отделят много внимание да открият правилния партньор до себе си.

В любовните си отношения се разбират добре с представителите на следните зодии от хороскопа:

Козирог и Везни

Като темперамент и характер се допълват много добре. Успяват да изградят динамична връзка, в която няма скука. Тези два знака имат нужда един от друг и заедно съумяват да се преборят с всяка голяма или малка трудност. Дават си здрава опора и са си взаимно полезни както като любовници, така и като приятели.

Козирог и Овен

Тази връзка може да процъфти при наличието на компромиси. Ако и двамата партньори имат общи цели и разбирания за света ще се допълват повече от чудесно. Такава връзка може да бъде много успешна и силно емоционална, но може и да бъде трудна и с проблеми.

Козирог и Скорпион

Връзката между тези два знака ще бъде белязана от много страстни емоции. Искрените и честни отношения са много важни и за двамата партньори, които се допълват в различни сфера и успяват да укрепят добро и стабилно съжителство. Двата знака могат да се разбират чудесно и да следват общ път, осеян с романтика и взаимна грижа.

Козирог и Телец

Взаимно сходство и силно привличане! Категорично това е добра комбинация. Двата знака имат близко разбиране по важни житейски въпроси и това им помага да взимат общи решения. Такава връзка ще се зароди бързо и дори неусетно и може да създаде голямо и значимо бъдеще. Двамата партньори са силни и се подкрепят във всички важни моменти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама