Най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 10- 16 юни 2024


Най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 10- 16 юни 2024
Снимка: iStock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 10 - 16 юни 2024.

Овен - понеделник, 10 юни

Още в началото на новата седмица късметът ви ще се развърже и ще успеете да излетете от задънената улица, в която бяхте попаднали.

Телец - събота, 15 юни

Телци, в почивния ден Вселената ще ви измъкне от там, където сами се вкарахте, за да ви докаже за пореден път, че сте нейни галеници.

Вижте още: 3 зодии, които ще изпитат кармично изцеление това лято

Близнаци - четвъртък, 13 юни

Близнаци, картите падат и в четвъртък наяве ще излезе един голям враг, който беше в приятелското ви обкръжение, но спъваше през цялото време развитието ви.

Рак - неделя, 16 юни

В последно време бяхте залети от работа и сега Вселената ви дава отпуска от ангажиментите, за да презаредите силите си. Дори и да не сте планирали почивка, то стягайте багажа, защото ще получите страхотно предложение за екскурзия.

Лъв - вторник, 11 юни

Независимо дали мечтата ви е нов дом, или не, то във вторник Вселената ще ви даде знак, че най-вероятно до през следващата годината ще се сдобиете с ново жилище.

Дева - сряда, 12 юни

Деви, в сряда стрелите на Купидон ще ви пронижат и вие ще попадате в плен на една любовна магия. Това лято определено ще бъде любимото ви.

Вижте още: Ето как ще намерите любовта според вашия зодиакален знак

Везни - петък, 14 юни

Вие обичате да драматизирате, но този път наистина се отнесоха с вас несправедливо. В петък ще получите извинение за това, че ви нараниха. Дайте прошка, за да освободите себе си от този тежък емоционален товар на плещите ви.

Скорпион - неделя, 16 юни

В неделя всички почиват, но звездите са решили да натоварят Скорпионите с нов работен проект. Ще ви се даде се възможност да разширите бизнеса си или да стартирате нов проект.

Стрелец - понеделник, 10 юни

Стрелци, началото на работната седмица ще започне толкова звездно, колкото винаги сте си мечтали. Вие сте под светлината на прожекторите и всички ще се влюбват във вас от пръв поглед. Не злоупотребявайте с чара си, а го използвайте за градивни неща.

Козирог - четвъртък, 13 юни

Козирози, в четвъртък Вселената ще ви даде възможност да разширите мирогледа си. Срещата с нови хора ще отвори нови хоризонти пред вас.

Водолей - събота, 15 юни

В съботния ден Водолеите ще получат телефонно обаждане, на което се надяваха от много дълго време. Отворете сърцето си и се впуснете в тази авантюра, защото точно от това се нуждаете в момента.

Риби - сряда, 12 юни

Вселената ще ви потупа по рамото за добре свършената работа и ще ви даде възможност за голямо развитие на работното място. Не се страхувайте, а грабнете шанса, който ви се дава.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама