Най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 10- 16 юни 2024


Най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 10- 16 юни 2024
Снимка: iStock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 10 - 16 юни 2024.

Овен - понеделник, 10 юни

Още в началото на новата седмица късметът ви ще се развърже и ще успеете да излетете от задънената улица, в която бяхте попаднали.

Телец - събота, 15 юни

Телци, в почивния ден Вселената ще ви измъкне от там, където сами се вкарахте, за да ви докаже за пореден път, че сте нейни галеници.

Вижте още: 3 зодии, които ще изпитат кармично изцеление това лято

Близнаци - четвъртък, 13 юни

Близнаци, картите падат и в четвъртък наяве ще излезе един голям враг, който беше в приятелското ви обкръжение, но спъваше през цялото време развитието ви.

Рак - неделя, 16 юни

В последно време бяхте залети от работа и сега Вселената ви дава отпуска от ангажиментите, за да презаредите силите си. Дори и да не сте планирали почивка, то стягайте багажа, защото ще получите страхотно предложение за екскурзия.

Лъв - вторник, 11 юни

Независимо дали мечтата ви е нов дом, или не, то във вторник Вселената ще ви даде знак, че най-вероятно до през следващата годината ще се сдобиете с ново жилище.

Дева - сряда, 12 юни

Деви, в сряда стрелите на Купидон ще ви пронижат и вие ще попадате в плен на една любовна магия. Това лято определено ще бъде любимото ви.

Вижте още: Ето как ще намерите любовта според вашия зодиакален знак

Везни - петък, 14 юни

Вие обичате да драматизирате, но този път наистина се отнесоха с вас несправедливо. В петък ще получите извинение за това, че ви нараниха. Дайте прошка, за да освободите себе си от този тежък емоционален товар на плещите ви.

Скорпион - неделя, 16 юни

В неделя всички почиват, но звездите са решили да натоварят Скорпионите с нов работен проект. Ще ви се даде се възможност да разширите бизнеса си или да стартирате нов проект.

Стрелец - понеделник, 10 юни

Стрелци, началото на работната седмица ще започне толкова звездно, колкото винаги сте си мечтали. Вие сте под светлината на прожекторите и всички ще се влюбват във вас от пръв поглед. Не злоупотребявайте с чара си, а го използвайте за градивни неща.

Козирог - четвъртък, 13 юни

Козирози, в четвъртък Вселената ще ви даде възможност да разширите мирогледа си. Срещата с нови хора ще отвори нови хоризонти пред вас.

Водолей - събота, 15 юни

В съботния ден Водолеите ще получат телефонно обаждане, на което се надяваха от много дълго време. Отворете сърцето си и се впуснете в тази авантюра, защото точно от това се нуждаете в момента.

Риби - сряда, 12 юни

Вселената ще ви потупа по рамото за добре свършената работа и ще ви даде възможност за голямо развитие на работното място. Не се страхувайте, а грабнете шанса, който ви се дава.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама