Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 11 - 17 декември 2023


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 11 - 17 декември 2023
Снимка: Istock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 11 до 17 декември 2023

Овен - събота, 16 декември

Известие за решаване на имотен спор във ваша полза или неочаквана сума пари, която ще получите през съботния ден, ще усмихне деня ви, не толкова заради материалния аспект, а заради моралния.

Телец - сряда, 13 декември

Сряда носи на Телците изключителни постижения на работното място. Упоритостта ви ще бъде оценена и наградена от ваши високопоставени шефове. Твърде възможно е някои от представителите на зодията да получат предложение за работа в чужбина.

Вижте още: Годишен хороскоп за 2024 за зодия ОВЕН

Близнаци - понеделник, 11 декември

Коледните чудеса за зодия Близнаци ще подранят и ще започнат още от началото на новата седмица.

Рак - петък, 15 декември

Ще попаднете в плен на една любовна магия. Обвързаните представители на зодия Рак ги очаква една страхотна изненада в личен план, която ще заздрави отношенията им с половинката, а необвързаните Раци ще срещнат много подходящ партньор, с когото ще имат огромни шансове да създадат трайни отношения.

Лъв - неделя, 17 декември

Обтегнатите отношения с ваш близък приятел или роднина ви пречеха да бъдете щастливи. Това е ден, в който ще имате възможност да изчистите конфликта и да се освободите от тази тежест. Точно сега не е нужно да показвате его, защото знаете колко беди ви е донесло.

Дева - четвъртък, 14 декември

Мислехте, че всичко е приключило и почти се бяхте примирили, че тази любов си е отишла. Да, ама не. Този четвъртък носи абсолютно възраждане на любовния ви живот. Ще разберете, че онзи човек, който толкова много ви липсваше, всъщност не е спирал да мисли за вас.

Везни - вторник, 12 декември

Везни, за вас вторник ще започне със странни знаци - ще намирате монети пред себе си на улицата, в дома ви ще изкачат предмети, които сте били загубили. Всичко това са знаци на Вселената, че онова, което ви принадлежи, рано или късно се връща при вас. В края на деня ще получите дълго чакано обаждане, което напълно ще промени плановете ви за седмицата.

Вижте още: Ето каква е скритата сексуална фантазия на всяка зодия

Скорпион - събота, 16 декември

Преди време ви отнеха нещо неправомерно - в събота човекът, който ви е ощетил, ще ви потърси сам, за да ви върне взетото. Няма по-тежки от чуждите пари.

Стрелец - четвъртък, 14 декември

Имахте съмнения в половинката си, в четвъртък ще разберете, че тези страхове са били напълно неоснователни. Засвидетелстват ви любов и вярност точно когато имате най-силна нужда.

Козирог - сряда, 13 декември

Картите падат, една личност, която се опитваше да ви злепостави, ще излезе от сянка. Интригите приключват и срядата носи на всеки според заслуженото. Не съдете, а се доверете на Вселената.

Водолей - петък, 15 декември

Точно когато бяхте загубили надежда, че нещата в работата могат да се наредят, ситуацията се обръща на 180 градуса. В петък ще разберете, че всички нерви и напрежение, които сте хвърлили, са били напразни. Успешно стартиране на нов проект или предложение за разширяване на бизнеса ще бележи деня ви. На 15 ще разберете, че най-тъмно е на зазоряване.

Риби - неделя, 17 декември

Работната седмица ще бъде толкова изтощаваща и напрегната за вас, че ще се превърнете в кълбо от нерви. Неделята обаче ще ви донесе неочаквано обаждане от важен за вас човек, с когото смятахте, че окончателно сте приключили отношенията си. Подава ви се ръка, която трябваше вие да подадете, така че я приемете с благодарност.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама