Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 11 - 17 декември 2023


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 11 - 17 декември 2023
Снимка: Istock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 11 до 17 декември 2023

Овен - събота, 16 декември

Известие за решаване на имотен спор във ваша полза или неочаквана сума пари, която ще получите през съботния ден, ще усмихне деня ви, не толкова заради материалния аспект, а заради моралния.

Телец - сряда, 13 декември

Сряда носи на Телците изключителни постижения на работното място. Упоритостта ви ще бъде оценена и наградена от ваши високопоставени шефове. Твърде възможно е някои от представителите на зодията да получат предложение за работа в чужбина.

Вижте още: Годишен хороскоп за 2024 за зодия ОВЕН

Близнаци - понеделник, 11 декември

Коледните чудеса за зодия Близнаци ще подранят и ще започнат още от началото на новата седмица.

Рак - петък, 15 декември

Ще попаднете в плен на една любовна магия. Обвързаните представители на зодия Рак ги очаква една страхотна изненада в личен план, която ще заздрави отношенията им с половинката, а необвързаните Раци ще срещнат много подходящ партньор, с когото ще имат огромни шансове да създадат трайни отношения.

Лъв - неделя, 17 декември

Обтегнатите отношения с ваш близък приятел или роднина ви пречеха да бъдете щастливи. Това е ден, в който ще имате възможност да изчистите конфликта и да се освободите от тази тежест. Точно сега не е нужно да показвате его, защото знаете колко беди ви е донесло.

Дева - четвъртък, 14 декември

Мислехте, че всичко е приключило и почти се бяхте примирили, че тази любов си е отишла. Да, ама не. Този четвъртък носи абсолютно възраждане на любовния ви живот. Ще разберете, че онзи човек, който толкова много ви липсваше, всъщност не е спирал да мисли за вас.

Везни - вторник, 12 декември

Везни, за вас вторник ще започне със странни знаци - ще намирате монети пред себе си на улицата, в дома ви ще изкачат предмети, които сте били загубили. Всичко това са знаци на Вселената, че онова, което ви принадлежи, рано или късно се връща при вас. В края на деня ще получите дълго чакано обаждане, което напълно ще промени плановете ви за седмицата.

Вижте още: Ето каква е скритата сексуална фантазия на всяка зодия

Скорпион - събота, 16 декември

Преди време ви отнеха нещо неправомерно - в събота човекът, който ви е ощетил, ще ви потърси сам, за да ви върне взетото. Няма по-тежки от чуждите пари.

Стрелец - четвъртък, 14 декември

Имахте съмнения в половинката си, в четвъртък ще разберете, че тези страхове са били напълно неоснователни. Засвидетелстват ви любов и вярност точно когато имате най-силна нужда.

Козирог - сряда, 13 декември

Картите падат, една личност, която се опитваше да ви злепостави, ще излезе от сянка. Интригите приключват и срядата носи на всеки според заслуженото. Не съдете, а се доверете на Вселената.

Водолей - петък, 15 декември

Точно когато бяхте загубили надежда, че нещата в работата могат да се наредят, ситуацията се обръща на 180 градуса. В петък ще разберете, че всички нерви и напрежение, които сте хвърлили, са били напразни. Успешно стартиране на нов проект или предложение за разширяване на бизнеса ще бележи деня ви. На 15 ще разберете, че най-тъмно е на зазоряване.

Риби - неделя, 17 декември

Работната седмица ще бъде толкова изтощаваща и напрегната за вас, че ще се превърнете в кълбо от нерви. Неделята обаче ще ви донесе неочаквано обаждане от важен за вас човек, с когото смятахте, че окончателно сте приключили отношенията си. Подава ви се ръка, която трябваше вие да подадете, така че я приемете с благодарност.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама