Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 12-18 февруари 2024


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 12-18 февруари 2024
Снимка: iStock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 12 до 18 февруари 2024.

Овен - вторник, 13 февруари

Радостна вест в семейството ще озари седмицата с положителната енергия. Може да става въпрос за бременност или сватба. Ще видите, че макар големите ви страхове по тези въпрос, Вселената си има собствен ход на събитията и опасенията ви са били безпочвени.

Телец - понеделник, 12 февруари

Сключване на успешна имотна сделка или разрешаване на казус, свързан с жилище, което трябваше да разделите с роднините си, ще свали огромен товар от плещите ви. Просто вярвайте в доброто и ще се убедите сами, че то винаги побеждава.

Вижте още: Край на проблемите! Тези зодии теглят щастливата карта през февруари 

Близнаци - неделя, 18 февруари

Измъчваха ви големи страхове на любовния фронт, имахте съмнения дали половинката ви е готова за сериозни отношения. През неделния ден ще разберете, че партньорът ви не просто ви обича, ами е готов да ви даде целия свят.

Рак - петък, 16 февруари

В петък ще излезете от заплетена ситуация, сериозен конфликт във вашето семейство ще бъде разрешен. Вземете необходимия урок и просто продължете напред, без да натяквате на човека до вас за случилото се.

Лъв - сряда, 14 февруари

В сряда една съдбовна среща със стар приятел от миналото ви напълно ще промени хода на събитията. Може да не усетите промяната веднага, но тя ще има благоприятен ефект в живота ви в дългосрочен план. Вселената винаги знае кого и кога да върне в живота ни. Доверете ѝ се!

Дева - събота, 17 февруари

Бяхте убедени, че един близък до сърцето ви човек ви е изключил от живота си, но в събота той отново ще потърси път към вас. Вселената винаги събира сърца, които се обичат, независимо от времето и обстоятелствата.

Везни - четвъртък, 15 февруари

В четвъртък късметът ви се развързва и всичко в работата ви, която беше изпаднала в тотален застой, ще потръгне. Много възможно е да получите увеличение на заплатата или пък дори да получите предложение за нова работа.

Вижте още: Китайски хороскоп за 2024: Какво очаква 12-те зодии през годината на Дракона

Скорпион - събота, 17 февруари

Съботата ви зарежда с огромно количество любов, която смятахте, че липсва напълно в живота ви. Много възможно е именно в почивния ден да срещнете вашата мечтана половинка, че защо не и бъдещия ви брачен партньор. Никога не забравяйте, че преди изгрев слънце е най-тъмно.

Стрелец - понеделник, 12 февруари

Един човек ви беше обещал материална помощ, която така и не ви даде. Днес ще разрешите много сериозен материален въпрос. Твърде възможно е да разберете, че скоро ще имате възможност да се сдобиете с ново жилище. Вселената чува всяко обещание и знае на кой кога да даде и на кой кога да вземе.

Козирог - събота, 17 февруари

Съботният ден ще ви срещне с подходящите хора на много неочаквано място. Ще разберете истини, които напълно ще променят хода на събитията. Картите ще падат и вие ще осъзнавате кой човек трябва да премахнете от живота си, за да потръгнат проектите ви.

Водолей - сряда, 14 февруари

Ще спечелите от лотарията на живота. В сряда Вселената ще изсипе върху вас цялото си изобилие. Ще получите неочаквано голяма сума пари, която ще ви помогне да изчистите задължения, а ѝ да планирате мечтаната лятна почивка.

Риби - неделя, 18 февруари

Неделята ще ви донесе цялата необходима любов, за която сърцето ви жадуваше в последно време. Един човек, когото много наранихте, сам ще поиска да се върне в живота ви. Там, където има любов, има и прошка - сега не е време за его, просто се извинете от сърце и продължете напред. Нали точно това искахте?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама