Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 20 - 26 ноември 2023


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 20 - 26 ноември 2023
Снимка: iStock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 20 до 26 ноември 2023.

Овен - сряда, 22 ноември

В сряда звездите ви дават нов старт в живота. Денят е изключително подходящ да разчистите живота и дома си от всичко ненужно. Сега пред вас се отваря път на възможности.

Телец - петък, 24 ноември

През този ден Вселената ще ви даде цялата онази любов, за която милееше сърцето ви. Обвързаните представители на зодия Телец ще задълбочат връзката си и тя ще отиде на ново ниво, а необвързаните ще започнат отношения с много интересна личност.

Вижте още: Новата 2024 носи огромни промени в живота на родените на тези дати

Близнаци - вторник, 21 ноември

Близнаци, в началото на седмицата Вселената ще ви засипе с благодат. Ще прекарате деня в компанията на близки приятели и една неочаквана покана за предстояща забава ще ви вдъхнови. Не отказвайте, защото имате нужда от нови преживявания, за да се отървете от мрачните мисли.

Рак - неделя, 26 ноември

Раци, сърцето ви се беше свило от страх, че човекът до вас не ви е верен, но в неделя всички тези съмнения ще се размият и вие ще получите едно обяснение в любов, което ще върне спокойствието ви в личен план.

Лъв - понеделник, 20 ноември

Началото на новата седмица ви носи новина за един ваш проект, който дълго време не успявахте да реализирате и почти се бяхте отказали от него.

Дева - четвъртък, 23 ноември

От дълго време ви мъчеше един въпрос, чийто отговор не намирахте. Деви, в четвъртък Вселената ще ви даде знак за него. Ако отворите сърцето си, ще успеете да чуете важни духовни напътствия, които животът ви дава. Късметът ще върви ръка за ръка с вас, така че се опитайте да се възползвате максимално.

Везни - събота, 25 ноември

Радостна вест в семейството ще озари съботата ви с положителната енергия. Може да става въпрос за бременност или сватба. Ще видите, че макар големите ви страхове по тези въпрос, Вселената си има собствен ход на събитията и опасенията ви са били безпочвени.

Вижте още: Ето какъв е вашият най-силен талисман според зодията

Скорпион - вторник, 21 ноември

Вашите врагове ще излязат от сянката си и пред вас ще се нареди целият пъзел. Вече знаете кого трябва да премахнете от живота си, за да бъдете щастливи.

Стрелец - понеделник, 20 ноември

Стрелци, ще излезете от финансово затруднение. Ще получите предложение за нова работа или проект, който ще ви донесе големи приходи.

Козирог - неделя, 26 ноември

Последните няколко дни имахте усещането, че всичко върви срещу вас. Вселената не ви е изоставила и ще ви го докаже в неделя, когато една голяма ваша мечта ще се сбъдне.

Водолей - сряда, 22 ноември

Тази седмица ще бъде изпълнена с работни ангажименти за Водолеите и вие буквално няма да имате време да седнете. Още в сряда започвате да берете плодовете на труда си.

Риби - понеделник, 20 ноември

Всичко, за което копнееше сърцето ви в последните месеци, започва да влиза в живота ви в първия работен ден на новата седмица

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама