Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 30 октомври - 5 ноември 2023


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 30 октомври - 5 ноември 2023
Снимка: iStock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 30 октомври до 5 ноември 2023.

Oвен - 1 ноември, сряда

Овни, в първия ден на новия месец ще получите предложение за работа, която е свързана с пътуване или живеене в чужбина. Не изпускайте тази възможност.

Телец - 30 октомври, понеделник

Телци, в началото на работната седмица ще получите голяма сума пари. Може да става дума за връщане на заем, който сте дали, или за разрешаване на имотен въпрос във ваша полза.

Близнаци - 3 ноември, петък

Близнаци, в петък упоритият ви труд ще бъде възнаграден. Пред вас ще се отвори страхотна възможност за нова работа или издигане в настоящата. Увеличаване на доходите.

Вижте още: Тези 3 зодии ще ударят джакпота през ноември

Рак - 31 октомври, вторник

Раци, във вторник всички погледи ще са вперени във вас - излъчвате сексапил и привличате мъжките погледи като магнит. На 31 октомври, каквото и да поискате, няма да ви бъде отказано.

Лъв - 5 ноември, неделя

В неделя ще стопите ледовете с човек от миналото ви, с когото сте се отдалечили заради едно недоразумение. Този контакт ще изиграе изключително важна роля в живота ви за в бъдеще.

Дева - 2 ноември, четвъртък

Самотните представители на зодия Дева е много възможно да срещат своята сродна душа в четвъртък, обвързаните ще отворят нова страница в отношенията си.

Везни - 4 ноември, събота

Везни, в събота ще се отървете от един голям товар, който е тежал на плещите ви. Сериозен конфликт ще се разреши във ваша полза.

Вижте още: Тези зодии да стиснат зъби до края на годината, новата им носи огромно щастие

Скорпион - 5 ноември, неделя

В неделя Скорпионите ще усещат силата на Вселената. Това е ден, в който всяка ваша молба ще бъде чута. Мечтайте с цяло сърце.

Стрелец - 31 октомври, вторник

Стрелци, влагахте толкова много усилия в едно нещо, а имахте усещането, че усилията ви отиват на вятъра. В последния ден на месеца ще бъдете горди от резултатите, които ще видите.

Козирог - 1 ноември, сряда

Любов! Козирози, в сряда ще получите толкова силно обяснение в любов, което напълно ще преобърне представите ви за една ситуация, която ви е притеснявала. Чуват се сватбени камбани.

Водолей - 30 октомври, понеделник

Понеделник ще ви даде възможност да се отървете от всичко ненужно и да започнете да пишете нова приказка в живота си. Цялото напрежение ще остане зад гърба ви. Водолеи, сега може да мислите за проектите, които не успяхте да реализирате през предходните месеци.

Риби - 4 ноември, събота

Риби, в края на седмица ще върнете вътрешната си сила. На 4 ноември всичко, което ще ви се случи, няма да е случайно. Вселената ще започне да разрешава казуси, които вие сте нямали смелост да разрешите.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама