Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 5 - 11 февруари 2024


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 5 - 11 февруари 2024
Снимка: iStock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 5 до 11 февруари 2024.

Овен - събота, 10 февруари

Ако отворите сърцето си Овни, в събота ще успеете да чуете важни духовни напътствия, които животът ви дава. Късметът ще върви ръка за ръка с вас, така че се опитайте да се възползвате максимално.

Телец - вторник, 6 февруари

Вторник слага край на един много труден период за вас. Усмихнете се, защото от тук нататък нещата ще започнат да се случват и всичко, което досега боксуваше, ще потръгне с лекота.

Вижте още: За тези зодии НЕ любовта, а луксът е на първо място

Близнаци - неделя, 11 февруари

Близнаци, в неделя ще научите важна новина за разрешаване на имотен спор във ваша полза или за предстояща смяна на жилището, за която от дълго време мечтаехте.

Рак - четвъртък, 8 февруари

В четвъртък Вселената ще ви поздрави за успешно минат житейски изпит и добре научен урок, като ще сложи в краката ви победата на една битка, която смятахте, че сте загубили.

Лъв - петък, 9 февруари

В петък ще разберете новина за един ваш проект, който дълго време не успявахте да реализирате и почти се бяхте отказали от него. Последният работен ден ще ви донесе надеждата, че тази мечта ще бъде реализирана съвсем скоро.

Дева - понеделник, 5 февруари

От дълго време ви мъчеше един въпрос, чийто отговор не намирахте. В понеделник Вселената ще ви даде знак за него. Ако отворите сърцето си, ще успеете да чуете важни духовни напътствия, които животът ви дава. Късметът ще върви ръка за ръка с вас, така че се опитайте да се възползвате максимално.

хороскоп

Везни - сряда, 7 февруари

Везни, сърцето ви се беше свило от страх, че човекът до вас не ви е верен, но в сряда всички тези съмнения ще се размият и вие ще получите едно обяснение в любов, което ще върне спокойствието ви в личен план.

Вижте още: 3-те зодии, които най-трудно казват "Обичам те"

Скорпион - четвъртък, 8 февруари

Едно обаждане от човек, с когото прекъснахте отношенията си, но не ѝ чувствата, напълно ще преобърне плановете ви във четвъртък. Вие трябва да прецените дали да дадете шанс на този човек да се завърне в живота ви.

Стрелец - неделя, 11 февруари

Стрелци, в неделя Вселената ще ви засипе с благодат. Ще прекарате почивния ден в компанията на близки приятели и една неочаквана покана за предстояща екскурзия ще ви вдъхнови. Не отказвайте, защото имате нужда от нови преживявания, за да се отървете от мрачните мисли.

Козирог - петък, 9 февруари

Изминалата седмица беше много натоварена в работен план за вас Козирози, но този петък ще ви се отплати за целия труд. Ще получите голям финансов бонус в службата или дори повишение.

Водолей - вторник, 6 февруари

В началото на работната седмица Вселената ще ви даде изобилие и сигурност на работното място. Ще разберете, че всичките ви притеснения във финансов план са били безпочвени. Започва много силен за вас период, усмихнете се!

Риби - понеделник, 5 февруари

Изминалата седмица беше много натоварена в работен план за вас Риби, но този петък ще ви се отплати за целия труд. Ще получите голям финансов бонус в службата или дори повишение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама