Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 5 - 11 февруари 2024


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 5 - 11 февруари 2024
Снимка: iStock

Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 5 до 11 февруари 2024.

Овен - събота, 10 февруари

Ако отворите сърцето си Овни, в събота ще успеете да чуете важни духовни напътствия, които животът ви дава. Късметът ще върви ръка за ръка с вас, така че се опитайте да се възползвате максимално.

Телец - вторник, 6 февруари

Вторник слага край на един много труден период за вас. Усмихнете се, защото от тук нататък нещата ще започнат да се случват и всичко, което досега боксуваше, ще потръгне с лекота.

Вижте още: За тези зодии НЕ любовта, а луксът е на първо място

Близнаци - неделя, 11 февруари

Близнаци, в неделя ще научите важна новина за разрешаване на имотен спор във ваша полза или за предстояща смяна на жилището, за която от дълго време мечтаехте.

Рак - четвъртък, 8 февруари

В четвъртък Вселената ще ви поздрави за успешно минат житейски изпит и добре научен урок, като ще сложи в краката ви победата на една битка, която смятахте, че сте загубили.

Лъв - петък, 9 февруари

В петък ще разберете новина за един ваш проект, който дълго време не успявахте да реализирате и почти се бяхте отказали от него. Последният работен ден ще ви донесе надеждата, че тази мечта ще бъде реализирана съвсем скоро.

Дева - понеделник, 5 февруари

От дълго време ви мъчеше един въпрос, чийто отговор не намирахте. В понеделник Вселената ще ви даде знак за него. Ако отворите сърцето си, ще успеете да чуете важни духовни напътствия, които животът ви дава. Късметът ще върви ръка за ръка с вас, така че се опитайте да се възползвате максимално.

хороскоп

Везни - сряда, 7 февруари

Везни, сърцето ви се беше свило от страх, че човекът до вас не ви е верен, но в сряда всички тези съмнения ще се размият и вие ще получите едно обяснение в любов, което ще върне спокойствието ви в личен план.

Вижте още: 3-те зодии, които най-трудно казват "Обичам те"

Скорпион - четвъртък, 8 февруари

Едно обаждане от човек, с когото прекъснахте отношенията си, но не ѝ чувствата, напълно ще преобърне плановете ви във четвъртък. Вие трябва да прецените дали да дадете шанс на този човек да се завърне в живота ви.

Стрелец - неделя, 11 февруари

Стрелци, в неделя Вселената ще ви засипе с благодат. Ще прекарате почивния ден в компанията на близки приятели и една неочаквана покана за предстояща екскурзия ще ви вдъхнови. Не отказвайте, защото имате нужда от нови преживявания, за да се отървете от мрачните мисли.

Козирог - петък, 9 февруари

Изминалата седмица беше много натоварена в работен план за вас Козирози, но този петък ще ви се отплати за целия труд. Ще получите голям финансов бонус в службата или дори повишение.

Водолей - вторник, 6 февруари

В началото на работната седмица Вселената ще ви даде изобилие и сигурност на работното място. Ще разберете, че всичките ви притеснения във финансов план са били безпочвени. Започва много силен за вас период, усмихнете се!

Риби - понеделник, 5 февруари

Изминалата седмица беше много натоварена в работен план за вас Риби, но този петък ще ви се отплати за целия труд. Ще получите голям финансов бонус в службата или дори повишение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама