Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 5-11 юни 2023


Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 5-11 юни 2023
Снимка: iStock

ОВЕН - 6 ЮНИ, ВТОРНИК

Вторник ви носи яснота по имотен въпрос. Денят е изключително подходящ за покупка на ново жилище. Всякакви инвестиции в недвижимо имущество ще бъдат изключително успешни.

ТЕЛЕЦ - 10 ЮНИ, СЪБОТА

Богът на изобилието влиза в живота ви. Неочаквани финансови постъпления ще ви помогнат да сбъднете една своя мечта, за която все не ви оставаха средства.

Вижте още: Тези зодии ще се радват на невиждан късмет през юни 2023

БЛИЗНАЦИ - 8 ЮНИ, ЧЕТВЪРТЪК

Обвързаните влизат в нова фаза на връзката си и е много вероятно скоро да узаконят отношенията си. Необвързаните представители на зодия Близнаци в четвъртък ще усещат стрелата на Купидон на приятелско събиране.

РАК - 9 ЮНИ, ПЕТЪК

Раци, в петък ще разберете, че всички страхове, които ви измъчваха през седмицата, са били неоснователни. Пред вас ще се разгърне път от нови възможности и най- накрая ще се върне усмивката на лицето ви.

ЛЪВ - 11 ЮНИ, НЕДЕЛЯ

В неделния ден ще получите сигурността, която ви беше необходима за едно голямо решение в живота ви. Скачайте смело напред, Вселената е с вас!

ДЕВА - 5 ЮНИ, ПОНЕДЕЛНИК 

ще получите неочакван прилив на енергия в първия работен от седмицата и ще имате усещането, че може да се справите с абсолютно всичко. Това е началото на един от най-силните ви периоди в личен и професионален план.

ВЕЗНИ - 6 ЮНИ, ВТОРНИК

Ще получите предложение за нова работа. Нали точно от това смятахте, че имате нужда? Не се замисляйте много, защото птичката каца веднъж на рамото ни. Вторник ще ви даде късмет, от вас само се иска смелост!

Вижте още: Зодиите, които ги очаква сватба или годеж съвсем скоро

СКОРПИОН - 8 ЮНИ, ЧЕТВЪРТЪК 

Вие пленихте един човек и той ще засвидетелства чувствата си. Четвъртък ще ви даде един нов шанс в любовта. Ще имате всички предпоставки да бъдете щастливи, ако свалите маската си, с която се пазите от живота - той понякога наистина ви обича!

СТРЕЛЕЦ - 10 ЮНИ, СЪБОТА

Ще усещате с цялото си сърце, че едно скорошно запознанство превзема мислите ви, а в събота ще усещате, че то навлиза и в сърцето ви. Бяхте затрупани с работа, сега Вселената ви дарява с любов, защото я заслужавате!

КОЗИРОГ - 9 ЮНИ, ПЕТЪК

В петък Вселената ще ви подаде ръка и ще ви върне вътрешния баланс, който сами загубихте с безсмислени битки. Ще получите прозрение кое е наистина важно и ще поведете нова битка, за която усещате, че победата ще бъде ваша.

ВОДОЛЕЙ - 7 ЮНИ, СРЯДА

В последно време усещахте хлад в личните си отношения, в сряда един открит разговор с половинката ви ще преобърне ситуацията. Ще направите огромна крачка в личния си живот, за която дори не смеехте да мечтаете.

РИБИ - 11 ЮНИ, НЕДЕЛЯ

Това, което вие сами може да си направите, и най-големият ви враг не може да го причини. Носите добро сърце и Вселената ще ви помага в неделя да излезете от дупката, в която сами влезнахте. Предстоят ви светли дни стига да слушате повече сърцето си и по-малко съветите на околните. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама