Най-щастливият ден през есента на 2023 за всяка зодия


Най-щастливият ден през есента на 2023 за всяка зодия
Снимка: iStock

Есента, макар да носи лека носталгия по отминалото лято, е един от най-красивите сезони. Днес ви представяме най-щастливият ден за всяка зодия от този сезон според астролозите.

Вижте още: Към тези 3 зодии винаги може да се обърнете за помощ

Овен - 4 октомври, сряда

В началото на месец октомври ще ви очаква нова възможност за израстване. Звездите ще ви насърчат да излезете от зоната си на комфорт на 4 октомври и да изоставите старите модели на мислене. Ако сте достатъчно смели да поемете по нов път, Вселената ще ви възнагради много.

Телец - 11 ноември, събота

На 11 ноември ще бъде вашият шанс да погледнете живота си от нова перспектива. Това ще ви позволи да станете по-наясно с вашето мислене и да разберете каква трябва да бъде следващата ви решаваща стъпка. Това е ден, в който Вселената е изцяло на ваша страна.

Близнаци - 25 октомври, сряда

На този ден Вселената ще ви помогне да осъзнаете  вашата вътрешна сила. Ще си спомните каква е вашата мисия и колко е важно да следвате зова на душата си. Бяхте изгубили своя път, но сега го намирате и имате всички предпоставки да постигнете големи успехи и вътрешна хармония.

Рак - 30 септември, събота

На 30 септември звездите ще ви помогнат да откриете колко силни сте всъщност. Особено ще почувствате това в областта на взаимоотношенията, защото ще придобиете особена увереност и смелост да поставяте ясни граници и да се борите за вашето благополучие.

Лъв - 17 октомври, вторник

Имате всичко, което искате, но не можете да се зарадвате, защото ви мъчат финансови проблеми. На 17 октомври ще излезете от материална криза и благосъстоянието ви ще се подобри. От този ден нататък ще имате финансов подем и възможността да изчистите всичките си заеми.

Дева - 3 ноември, петък

На 3 ноември звездите ще ви дадат уникална възможност за вас да обърнете нова глава в живота си. Ще имате възможност за растеж и прогрес, но само ако се доверите на себе си и следвате собствената си интуиция.

Везни - 16 ноември, четвъртък

Везни, понякога ви е трудно да изразите чувствата си, защото се страхувате да не нараните някого. Ще можете да говорите на глас за това, което мислите и чувствате. Това ще доведе до положителни промени в отношенията ви.

Вижте още: Тези зодии много трудно се влюбват

Скорпион - 20 ноември, понеделник

Скорпиони на 20 ноември ще получите предложение за нова работа или повишение. Нещата в личен план претърпяват обрат и самотните представители на зодията ще срещат своята сродна душа.

Стрелец - 28 октомври, събота

Стрелци, Венера ви позволява да намерите вътрешния си огън на 28 октомври и да се съсредоточите още повече върху страстта си. Не се страхувайте да се отдадете изцяло на мечтите си, дори това да означава огромна промяна.

Козирог - 15 октомври, неделя

Козирози, на 15 октомври най-накрая ще се обърнете към себе си. Понякога сте толкова заети с всичките си задължения, че забравяте за собствените си нужди. На този ден едно телефонно обаждане или случайна среща ще ви насърчи да поставите себе си на първо място и да намерите щастието извън материалното благо.

Вижте още: Тези зодии винаги въртят любов с колеги

Водолей - 4 октомври, сряда

Това е ден, в който ще се съсредоточите върху отношенията, които означават най-много за вас, и да откриете начини да ги поддържате по-добре в бъдеще. Много вероятно е да получите предложение за брак или да решите да живеете на семейни начала с половинката ви.

Риби - 30 септември, събота

Този ден звездите ще ви насърчат да освободите място за растеж и да започнете по-сериозно да преследвате мечтите си. Приемете новите възможности, които ви се предлагат, и осъзнайте, че заслужавате всичко, което ви очаква.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


  • Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 25 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този четвъртък, 25 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Опитайте късмета си, никога не знаете кое сърце ще отключите и откъде любов ще получите. Телец Истинският късмет се падна на вас - здраве. Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според...

  • Хороскоп за днес, 25 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 25 юли 2024

    Научете какво ви очаква този четвъртък, 25 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на жизнена енергия, за която сте жадували. Изравняването на Луната с Марс предизвиква креативност във вашите проекти. Останете фокусирани върху целите си, тъй като може да се появят разсейвания....

  • 3 зодии, които ще имат невиждан късмет...
    3 зодии, които ще имат невиждан късмет през август 2024

    Това са зодиите, които са избрани от звездите да се радват на най-много късмет през август 2024. Във всичко ще им върви, така че трябва да се възползват максимално. Телец Съдбата ще се усмихне на всеки Телец, но само при условие, че най-после събере сили и направи крачка към по-добрия си живот. Ще...

  • Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 26 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този петък, 26 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Животът винаги предлага нов шанс, грабнете го! Телец Каквото искате днес, все ще става, късметът все ще ви огрява. Близнаци Радост чака ви голяма, съкровена и желана. Вижте още: 3 зодии, които ще...

  • 3 зодии, които обичат дълбоко (но не...
    3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)

    Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните. Телец Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен...

  • Хороскоп за днес, 26 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 26 юли 2024

    Научете какво ви очаква този петък, 26 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден на интроспекция и съзерцание. Може да откриете, че обмисляте важни житейски решения или капитализирате минал опит. С Марс, който енергизира вашия знак, обичайната ви увереност и смелост се засилват. Използвайте...

виж всички виж всички
Реклама