Най-щастливият ден през есента на 2023 за всяка зодия


Най-щастливият ден през есента на 2023 за всяка зодия
Снимка: iStock

Есента, макар да носи лека носталгия по отминалото лято, е един от най-красивите сезони. Днес ви представяме най-щастливият ден за всяка зодия от този сезон според астролозите.

Вижте още: Към тези 3 зодии винаги може да се обърнете за помощ

Овен - 4 октомври, сряда

В началото на месец октомври ще ви очаква нова възможност за израстване. Звездите ще ви насърчат да излезете от зоната си на комфорт на 4 октомври и да изоставите старите модели на мислене. Ако сте достатъчно смели да поемете по нов път, Вселената ще ви възнагради много.

Телец - 11 ноември, събота

На 11 ноември ще бъде вашият шанс да погледнете живота си от нова перспектива. Това ще ви позволи да станете по-наясно с вашето мислене и да разберете каква трябва да бъде следващата ви решаваща стъпка. Това е ден, в който Вселената е изцяло на ваша страна.

Близнаци - 25 октомври, сряда

На този ден Вселената ще ви помогне да осъзнаете  вашата вътрешна сила. Ще си спомните каква е вашата мисия и колко е важно да следвате зова на душата си. Бяхте изгубили своя път, но сега го намирате и имате всички предпоставки да постигнете големи успехи и вътрешна хармония.

Рак - 30 септември, събота

На 30 септември звездите ще ви помогнат да откриете колко силни сте всъщност. Особено ще почувствате това в областта на взаимоотношенията, защото ще придобиете особена увереност и смелост да поставяте ясни граници и да се борите за вашето благополучие.

Лъв - 17 октомври, вторник

Имате всичко, което искате, но не можете да се зарадвате, защото ви мъчат финансови проблеми. На 17 октомври ще излезете от материална криза и благосъстоянието ви ще се подобри. От този ден нататък ще имате финансов подем и възможността да изчистите всичките си заеми.

Дева - 3 ноември, петък

На 3 ноември звездите ще ви дадат уникална възможност за вас да обърнете нова глава в живота си. Ще имате възможност за растеж и прогрес, но само ако се доверите на себе си и следвате собствената си интуиция.

Везни - 16 ноември, четвъртък

Везни, понякога ви е трудно да изразите чувствата си, защото се страхувате да не нараните някого. Ще можете да говорите на глас за това, което мислите и чувствате. Това ще доведе до положителни промени в отношенията ви.

Вижте още: Тези зодии много трудно се влюбват

Скорпион - 20 ноември, понеделник

Скорпиони на 20 ноември ще получите предложение за нова работа или повишение. Нещата в личен план претърпяват обрат и самотните представители на зодията ще срещат своята сродна душа.

Стрелец - 28 октомври, събота

Стрелци, Венера ви позволява да намерите вътрешния си огън на 28 октомври и да се съсредоточите още повече върху страстта си. Не се страхувайте да се отдадете изцяло на мечтите си, дори това да означава огромна промяна.

Козирог - 15 октомври, неделя

Козирози, на 15 октомври най-накрая ще се обърнете към себе си. Понякога сте толкова заети с всичките си задължения, че забравяте за собствените си нужди. На този ден едно телефонно обаждане или случайна среща ще ви насърчи да поставите себе си на първо място и да намерите щастието извън материалното благо.

Вижте още: Тези зодии винаги въртят любов с колеги

Водолей - 4 октомври, сряда

Това е ден, в който ще се съсредоточите върху отношенията, които означават най-много за вас, и да откриете начини да ги поддържате по-добре в бъдеще. Много вероятно е да получите предложение за брак или да решите да живеете на семейни начала с половинката ви.

Риби - 30 септември, събота

Този ден звездите ще ви насърчат да освободите място за растеж и да започнете по-сериозно да преследвате мечтите си. Приемете новите възможности, които ви се предлагат, и осъзнайте, че заслужавате всичко, което ви очаква.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама