Най-страстните и силни зодиакални съюзи


Най-страстните и силни зодиакални съюзи
Снимка: iStock/Guliver

Знаците на зодиака се ръководят от 4 основни елемента: огън, земя, въздух и вода. Тези елементи се считат за един от основните фактори, определящи съвместимостта на партньорите. В допълнение към тях има и други параметри. Може да се случи два зодиакални знака, които принадлежат на един и същи елемент, да не са съвместими един с друг.

За да внесем малко по-голяма яснота, в тази статия сме събрали онези зодиакални двойки, чиито връзки ще бъдат най-страстни и силни.

Водолей и Везни

Водолеите, най-вероятно, ще протестират до края, дори когато митингът е разпръснат. Ако нещо не е наред, представителите на тази зодия ще направят всичко възможно, за да променат нещата и да изкажат мнението си. Водолеите винаги отстояват мнението си и държат на справедливостта. Те ще направят всичко, за да премахнат неравенството в този свят. Везните също искат равенство, което привлича Водолеите, които желаят партньорът им да ги разбира и подкрепя по време на протестите (каквито и да са те). Те ще се уважават един друг. Любовта им ще се крепи на разбирателство и доверие, което е много важно в една връзка.

Овен и Везни

Овните имат лидерски качества, които се проявяват както в професионалния, така и в личния живот. От това следва, че знаците на зодиака, които обичат да контролират своите партньори (като Телец), не могат да съжителстват с тях. Най-важното за Овните в една връзка е честността на партньора. Ако говорим за сексуален живот, тогава представителите на този зодиакален знак могат да бъдат доста страстни. В този случай Лъв и Скорпион са подходящи за тях, но най-вече те са съвместими с Везни. Овните привличат честността и добрата природа на Везните. Потребността на Везните от емоционална връзка допълва желанието на Овните да контролират всичко и им позволява да се изследват един друг. Съюзът на представителите на тези два знака ще бъде много силен и страстен.

ЗОДИИТЕ, КОИТО СЕ ДОПЪЛВАТ ПЕРФЕКТНО

Телец и Дева

За Телците основното е семейството. Те са романтични по природа и са много подходящи за Девите, които също като тях ще се радват на семейния живот. Любовта на Девите към естетиката резонира с Телците и от тях се получава силна двойка. Телците от своя страна трябва да стоят далеч от Стрелци. Тези любители на приключенията никога не могат да направят земния знак щастлив.

Близнаци и Стрелец

Добрите и общителни Близнаци търсят добри приятели. Но ако говорим за връзки, то с представителите на този зодиакален знак може да бъде доста трудно за повечето знаци. Близнаците се страхуват от ангажименти, защото ги карат да се чувстват обвързани. В своята сродна душа представителите на този знак искат да видят интелигентност и остроумие. Именно Стрелците могат да бъдат техните идеални партньори. Факт е, че Стрелците също се страхуват да не загубят свободата си и затова ще могат да разберат Близнаците като никой друг. Чувството им за хумор ще впечатли Близнаците. Ако между тези зодии пламне истинска любов, те ще бъдат щастливи и уверени в отношенията си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама