Най-страстните любовници са от тази зодия


Най-страстните любовници са от тази зодия
Снимка: iStock/Guliver

Има мъже, които обожават секса, любовните игри и са страхотни любовните. В тях има много страст и знаят как да накарат жената до себе си да вика от удоволствие.

За най-страстните любовници в зодията са обявени Телците.

Мъжът от тази зодия е внимателен и нежен и когато една жена го опознае добре, трудно се отделя от него. Трябва обаче да се помни, че той не обича кокетниченето, дребните женски игри, да не говорим за лъжите. Когато усети всичко това в поведението на една жена, Телецът може и да се отдръпне, твърдят астролозите. Той е прям човек и ще ви заяви своята позиция.

Мъжете от зодия Телец имат страхотна фигура и супер излъчване. Те могат да пленят жените от раз. Те обичат обстановката, в която ще проявят своите любовни страсти, да е комфортна. Обстановката има голямо значение за тяхното пълно спокойствие, тя е част от любовта им.

Вижте още: Жените от тази зодия не остават незабелязани

Не страда от комплекси и това му дава спокойствие и самоувереност. Не правете опити да провокирате мъжа Телец – трудно ще го изведете извън релсите. Но ако успеете да предизвикате яростта му, по-добре изчезвайте. И да знаете – той нито ще забрави, нито ще прости, aкo сте наранили мъжкото му достойнство.

Мъжът Телец определено е доста ревнив. Може би това е един от малкото му слабости. Той иска всичко за себе си.

Известно е, че мъжете от тази зодия значително рано започват да се интересуват от секс. Обикновено са ненаситни, но никога с цената на грубост или насилие. Любовната игра на тези мъже обикновено е едно уникално представление в добрия смисъл на думата.

Имат отлично въображение, но никога не прекаляват.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама