Най-токсичните мъже в зодиака


Най-токсичните мъже в зодиака
Снимка: iStock

Често в ежедневието си се сблъскваме с токсични хора. За съжаление те са навсякъде около нас. Астролози разкриха кои са най-токсичните мъже в зодиака.

Овен

Комуникацията с мъж Овен е просто невъзможна без прием на антидепресанти. Агресивен, импулсивен и груб - Овенът е всичко това. Той е не само егоист, но и се държи като малко дете. Овенът никога няма да признае, че греши и ще направи всичко възможно другият да се признае за виновен. Настроението му често се променя и като цяло е трудно да се определи реакцията му към определени думи.

Близнаци

Това е най-нестабилната зодия, от която никога не знаете какво да очаквате. Днес мъжът Близнаци може да ви обещае всичко, а на следващия ден да изчезне от погледа ви без обяснение. Обича да се мотае, да общува с различни хора, особено с жени. Мъжът Близнаци е непоследователен в намеренията и думите си.

ТОВА СА ЗОДИИТЕ, КОИТО НИКОГА НЕ СПАЗВАТ ОБЕЩАНИЯТА СИ

Лъв

Прекомерно високото самочувствие на Лъва и прекомерно голямата му любов към собствената му личност са причината той да изисква от другите подчинение и възхищение. Ако се опитате да го надминете, това определено няма да завърши добре. Мъжът от този знак обича да харчи пари за развлечения. Той е натрапчив и раздразнителен. Иска винаги да съобразявате плановете си с неговите желания. Ако имате връзка с Лъв, пригответе се постоянно да се извинявате.

Скорпион

Скорпионът е изключително отмъстителен. Той разпръсква отровата си в различни посоки, постоянно е недоволен от нещо, опитва се да контролира всичко и всички. Във връзките си мъжете от зодия Скорпион са ужасно ревниви и често ревнуват без причина. Те не съжаляват за подаръците, които правят на своите половинки, но винаги помнят кой какво е дал и взел.

Козирог

Козирогът е трудолюбив и лоялен, но е голям инат. Връзката с него е истински ад. Винаги е сигурен, че само той е прав, постоянно се конкурира с половинка си за господството във връзката. Не очаквайте романтика от самонадеяния Козирог.

Водолей

Водолеят обещава твърде много, но прави твърде малко. Той има големи планове, но има много малко енергия да започне да ги реализира. Трудно е да се разчита на мъж от този знак, той обича често да сменя партньорките си. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама