Най-верните мъже според зодията


Най-верните мъже според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Казват, че всеки мъж гледа по различен начин на отношенията си с жената до себе си. Някои са моногамни и обичат една до края на живота си. Други пък имат желание да бъдат с колкото могат повече сексуално и това няма нищо общо с любовта им към половинката. Но как да разберете кой мъж какъв е? Астрологията може да ви помогне. Ето как се нареждат различните зодии според верността си.

Рак

Когато намерят любовта, те се раздават до последно. Дават всичко от себе си и никога не създават поводи за скандал. Дори понякога избягват конфликт, като пренебрегват себе си и собственото си мнение. Те са верни и не са склонни да изневерят. Обичат половинката си и за нищо на света не биха позволили да се разделят заради нещо глупаво. Готови си да се борят до последно за любовта си.

Овен

Те се смятат за едни от най-верните зодии, но и тук се делят на две групи – едните изневеряват, а другите - не. Когато срещнат любовта на живота си обаче, стават неописуемо мили и грижовни и не биха пуснали половинката им да си отиде. Те я даряват с цялата си любов и по всевъзможни начини се стремят да я радват.

Козирог

Не са чак толкова верни, но се влюбват и привързват много бързо. Дават всичко от себе си и отблъскват половинката си с желанието нещата да се развиват максимално бързо. Те доста често завършват връзката си с разбито сърце и дълго страдат.

Близнаци

За тях пречки не съществуват и веднъж влюбят ли се, не биха позволили на нищо и никой да развали връзката им. За тях любовта е много ценна и се гради на доверие, вярност и уважение. Подкрепят половинката си и по всевъзможни начини показват любовта си. Не са от хората, които се отказват бързо, дори напротив.

Везни

В момента, в който срещнат правилния човек, колебанията приключват. Когато са влюбени, те се отдават напълно и за нищо на света не биха оставили половинката си в труден момент. Когато са във връзка, но не обичат партньора си толкова много, се държат дръпнато и са склонни да изневерят, но когато отношенията им са сериозни, държанието им е напълно различно. Те са много романтични и винаги се стремят да зарадват половинката си с някой малък жест.

Телец

При тях любовта е за цял живот. Понякога са раздразнителни и това води до скандали, но не биха допуснали да се разделят с любимата си заради маловажни спорове. Изберат ли някого, никога няма да съжаляват. Наясно са с кого прекарват времето си и са удовлетворени от избора си.

Дева

Те са много лоялни и намерят ли истинската любов за нищо на света не биха позволили да се стигне до раздяла. Обичат истински и са много всеотдайни, когато става въпрос за половинката им. Не са склонни да изневеряват и държат на добрите отношения.

Водолей

Трудно се отпускат пред нови хора, но направят ли го, значи сте късметлия. Те са лоялни, но когато сгрешите, ще си тръгнат и ще ви оставят. Не биха се извинили. Рядко признават вината си и предпочитат да прекратят взаимоотношения в такъв случай.

Стрелец

Те са непостоянни и доста често се колебаят дали са направили правилен избор, ако отношенията ви не са добри. Когато се влюбят обаче, са всеотдайни и ако има уважение между вас, връзката ще бъде много силна и дълготрайна.

Лъв

Те са свикнали да са под светлините на прожекторите и затова обичат да получават внимание от много различни места и жени. Ето защо не е изключено той да флиртува с други, за да се почувства важен.

Скорпион

Те обичат да командват и нещата да се случват по техните правила. И тъй като той е свикнал да решава кое е добре и кое не в една връзка, спокойно може да реши, че излизането с други жени не е изневяра, а просто задоволяване на нуждите му.

Риби

Те са емоционални и малко странни. Ако обичат една жена, биха дали всичко за нея. Но ако не се чувстват сигурни във връзката си, нищо не може да ги спре да бъдат и с други.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама