Не се забърквайте с тези 3 зодии, ако искате живот без драми


Не се забърквайте с тези 3 зодии, ако искате живот без драми
Снимка: iStock

От голямо значение за хората е в каква обстановка са израснали и какво възпитание са получили. Всички тези фактори са предпоставки за изграждането на ценностната система. Сигурно обаче ви се е случвало да общувате с братя и сестри, които са отглеждани по един и същи начин в семейството си, но са напълно различни като характери. Този факт до голяма степен се дължи на астралната им карта.

Вижте още: Тези 3 зодии ще се радват на невиждано щастие до края на юли 2023

Днес ви представяме трите най-драматични зодии, които ще ви побъркат:

РАК

Макар че Раците не вдигат шумни скандали, действат като китайско мъчение на партньорите си, като са в състояние седмици наред да хленчат за това, че продавачката в магазина не ги е поздравила. Засягат се от най-малките неща и живеят в параноя, че някой не ги харесва или им мисли лошото. Определено драмата не им е чужда.

СКОРПИОН

Казват, че има две зодии - Скорпион и такива, които са ужилени от него. Представителите на тази зодия са кротки и добри, докато не решат, че някой ги е предал или е потъпкал честта им. А те имат това усещане в 90% процента от случаите. И тогава започват да мислят само за отмъщение. Притежават изключителна злопаметност и ако вие смятате, че всичко е наред, защото Скорпионът ви поздравява ведро, трябва да сте наясно с едно важно нещо за този знак - той е като крокодил - когато си отвори устата, не знаете дали се усмихва или се готви да ви изяде.

Вижте още: Най-важният урок за всяка зодия за юли 2023

ДЕВА

Този педант ще е винаги недоволен от вас. Девите могат да ви побъркат с натрапчивите се правила за живот и нравоучителната им природа. Не са критични само към себе си, абсолютни нерваци, които тровят връзката с битови забележки. В началото се представят като широкоскроени, но когато усетят, че са спечелили напълно сърцето ви, стават ужасно тесногръди. Ако нямате проблем с това да имате график за абсолютно всичко в живота си, който трябва да спазвате стриктно - то това е вашият човек.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама