Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 27 август


Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 27 август
Снимка: iStock/Guliver

Не позволявайте на никого да ви наложи своето виждане за това как да протече денят ви. Сега е важно да сте спокойни и да се чувствате комфортно. Ето какво още ви очаква тази неделя.

Овен

Тази неделя не ставайте жертва на обстоятелствата. Ако нещо не ви харесва напълно спосособни ще сте да го промените. Дори няма да ви коства много усилия.

Телец

Имайте повече доверие в себе си и в усещанията ви. Не всичко е рационално и материално и този ден ще ви убеди точно в това.

Близнаци

Доверете се в по-голяма степен на интуицията си. Все пак ако нещо предизвиква отрицателни емоции у вас едва ли може да бъде толкова добро, колкото си мислите.

Рак

Това, което имате никак не е малко. Просто сте се фокурали върху някои дефицити, които обаче изобщо не са решаващи. Преместете погледа си върху други неща.

Лъв

Може да се каже, че сте изключително прозориливи, но не изпреварвайте събития с крайни изводи. Винаги може да изникне обстоятелство, което да промени ситуацията.

Дева

Прекалената добронамереност не е чак толкова полезна, особено към хора, които познавате отдавна и са се доказали. Имайте едно наум.

ДОЧЕТЕТЕ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Където и да отиваш, отивай с цялото си сърце.

Конфуций

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама