Невероятно щастие очаква 1 зодия на 13 септември


Невероятно щастие очаква 1 зодия на 13 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес може да се сетите, че сте забравили нещо важно. Опитайте се да възстановите информацията изцяло. Това ще е важно и ще ви подскаже как да действате.

Телец

Днес ви очаква голяма доза признание от колеги и началници. Не си поставяйте граници на инициативите, които предприемате. 

Близнаци

Очаква ви сериозен семеен разговор. Партньорът ви иска всичко да е по-лесно и бързо, но вие ще сте на друго мнение. Бъдете максимално деликатни, ако не искате проблеми във връзката ви.

Рак

Това е добър ден за купуването на дрехи и аксесоари към тях. Не се колебайте да експериментирате. Много е важно да бъдете в поглед напред към новото. Смело изневерявайте на стила си.

Лъв

Денят ще ви предложи много изкушения. Възползвайте се от някои от тях, но не преминавайте границата. В противен случай ефектът ще бъде обратен.

Дева

Днес гледайте по-лежерно и с огромна доза чувство за хумор на нещата. Това е единственото, което ще може да направите, за да се почувствате по-добре и да излетете от всяка ситуация с достойнство.

Везни

Това е ден за романтика. Може да изберете малък подарък за половинката си. Дайте воля на фантазията си.

Скорпион

Не отхвърляйте предложение за сътрудничество само защото сте в лошо настроение. Оставете си вратичка, защото след време може да размислите.

Стрелец

Това е ден за толерантност и равносметка. Каквото било-било. В бъдещето също е рано да се гледа, така че съсредоточете усилията си в настоящето.

Козирог

През този ден не изпадайте в излишни обяснения. На различните хора им трябва различно време, за да осъзнаят нещата.

Водолей

Днес не навлизайте в ничие лично пространство. Иска ви се да направите дадено внушение, но със сигурност не бихте искали с вас да действат по същия начин. 

Риби

Обясненията често са ненужни. Ако човек притежава необходимия потенциал, просто няма да има нужда от тях. Излезте на дълга разходка следобеда.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама