Никой друг не може да обича така силно, както тези 4 зодии


Никой друг не може да обича така силно, както тези 4 зодии
Снимка: iStock/Guliver

Любовта е най-важното чувство в живота на хората. Единственият проблем е, че да обичат един човек през целия си живот е невъзможна задача за повечето представители на човешката раса.

Не можем да кажем, че това е нещо лошо, или нещо хубаво - това е просто особеност на психиката ни. Уви, самата „любов до гроба“, която поетите и писателите толкова често възпяват, се оказва съдба на много малък брой хора. Но има няколко знака на зодиака, които обичат много силно и за цял живот

Риби

Рибите обичат много силно. Въпреки това, са странни същества. Могат да обичат един човек през целия си живот, но в същото време да живеят и спят с други хора. 

Дори временните партньори събуждат много силни чувства в Рибите. Те никога не забравят тези хора и им е много трудно да се разделят с тях. Но те няма да преживеят раздялата с „дамата на сърцето“. В буквалния смисъл на думата, тъй като това сериозно ще навреди на психиката им, волята им за живот и способността им да обичат като цяло.

ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ, КОИТО ИМАТ ЧУВСТВА В ИЗЛИШЪК

Рак

Да станеш обект на любовта на Рака е трудно изпитание. И за Рака, и за другия човек. Уви, този зодиакален знак непрекъснато се хвърля между желанието да се отвори напълно към любим човек и разбирането, че психично здравите и уравновесени хора не могат да издържат цялата бездна от емоции, както положителни, така и не толкова. Но ако се стигне до това, тогава тази любов ще продължи до самия край. Ракът обича до живот.

Дева

Любовта на Девата е внимателно обмислена, балансирана и изчислена стъпка по стъпка. Защото този зодиакален знак няма да се съгласи на нищо по-малко от идеалното. Следователно, да се откажеш от такава любов е равносилно на отказ от основния принцип на живота си и да признаеш себе си за некомпетентен и не достатъчно умен. Девите никога няма да се съгласят на това, затова признават любовта си само когато осъзнаят, че никога няма да останат разочаровани в избора си.

Овен

Ако Овенът се е влюбил в някого, тогава той вижда всички хубави качества в човека до себе си и дори го боготвори. Той за него не е само партньор, но и стимул да стане по-добър и по-отговорен. Не само обект на физически прояви на любовта, но и самият смисъл и цел на тази любов. Да, Овенът може напълно да се отдаде на чувствата си и да обича цял живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама