Зодиакалните знаци, които имат чувства в излишък


Зодиакалните знаци, които имат чувства в излишък
Снимка: iStock

Рано или късно всеки се влюбва. В такъв период от живота изглежда, че сякаш на гърба ни растат крила. Проблемите престават да изглеждат толкова сериозни, тъй като всички емоции и мисли се обземат само от това чувство. В повечето хора това е умерено, а при някои любовта и чувствата са в излишък.

Това е особено вярно за тези три знака на зодиака. Те са готови да се отдадат изцяло на своите половинки. На пръв поглед може да изглежда, че тези половинки са невероятно късметлии. Но това не е съвсем вярно. Защо и кои зодии са в състояние да обичат толкова много, прочетете в статията.

Овен

Хората, родени под този знак на зодиака, са били лидери във всичко. И ако те се влюбят, ще се отдадат изцяло на любимия човек без да се замислят.. Овенът не иска да пропусне нито един момент от връзката, но до колко това е добре?

Пълен контрол, безкрайни телефонни обаждания и SMS-и, въпроси, свързани с миналото, настояще и бъдеще... И също възмущение от факта, че партньорът иска да посвети малко време на себе си. Това започва да става досадно. Всички тези чувства са малко излишни... Но, ако сте готови любимият ви човек, да превземе изцяло живота ви, тогава такава връзка ще бъде идеална за вас. Ако обичате свободата, не се захващайте с Овен.

НАЙ-НЕВНИМАТЕЛНИТЕ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

Близнаци

Близнаците не са лоши хора, но те са много зависими от партньора си. Те няма да ви позволят да дишате без тях и ще са зависими от вас.

В началото може да изглежда много приятно и романтично. Вие ще усетите тяхната любов и признателности. Но много скоро ще започнете да гледате на връзката си с представителя на този знак по различен начин. Да живееш с такъв човек и безкрайната му любов  ( която е прекалена) в един момент става непоносимо!

Дева

Девите са много ревниви. В същото време, те са и много верни. Никога не крият чувствата си, за които могат да говорят с часове. Девата има едно отрицателно качество-  обича да контролира всички и всичко. Ако изградите взаимоотношения с представители на този знак, трябва да бъдете подготвени, че няма как да можете да направите и стъпка без тяхно разрешение. Ако сте свикнали някой да ви напътства и контролира, и се нуждаете от постоянен спътник, тогава партньор, роден под знака на Дева, ще бъде идеален за вас.

Както можете да видите, любовта може не само да създаде хармонични взаимоотношения, но и да ги унищожи. Но ако любимият човек я изпитва я излишък, дали това е толкова лошо?

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама