Ако искате да впечатлите тези зодии, правете им мили изненади


Ако искате да впечатлите тези зодии, правете им мили изненади
Снимка: iStock/Guliver

Сред зодиите има и такива, които не могат да живеят без изненади. И колкото по-непредсказуеми и интересни са те, толкова по-добре. И всеки има своите причини за това.

Най-често - допълнителен адреналин, произтичащ от очакване и опити да се отгатне какво точно ги очаква. Освен това за някои жаждата за изненади достига наистина невероятни размери - става почти спешна нужда и навик. Затова сега ще ви кажем кои зодии не могат да живеят без напрежение и неочакваност.

Везни

Везни обичат изненадите. Освен това за тях това е почти единственият начин да изпитат неочаквани емоции, защото животът им е твърде хармоничен и предвидим. Затова този зодиакален знак обича не само да получава неочаквани подаръци, но и сам да прави интересни изненади. И Везните наистина успяват да изненадат другите, по най-добрия начин.

Овен

Всичко, което поне до известна степен вълнува и е неочаквано, е всичко, от които се нуждае един Овен. Затова този знак на зодиака обича изненадите. Включително доста екстремни такива. Но Овните са в състояние да изненадат другите много по-лошо, отколкото да се изненадат сами. Просто не им се получава. Защото те никога не измерват своите идеи и способностите на другите хора. И избират времето за изненади единствено от собствения си усет за ситуацията.

Водолей

Водолеите обичат гатанките и всяка изненада е загадка за тях. А опитите да отгатне какво го очаква в бъдеще са много по-интересни за Водолея от самото събитие или подарък. Но Водолеите обичат и да изненадват други хора. Защото оригиналното им мислене им позволява да правят абсолютно непредвидими подаръци и изненади. В допълнение, те имат прекрасно усещане за време и мярка, така че техните изненади са почти винаги подходящи.

НЕЩАТА, КЪМ КОИТО СЕ ПРИСТРАСТЯВАТ ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ

Лъв

Лъвовете напълно контролират какво се случва с тях. Безопасно е и удобно, но скучно. Затова те са щастливи да се вкопчат във всякакви непредвидими изненади. Но още повече те обичат да изненадват другите - просто с цел да запазят репутацията си на човек, който има оригинално мислене и добре познава хората. И го правят много добре.

Стрелец

Стрелецът по принцип обича всичко непознато. Спонтанно пътуване до друг град за уикенда, спонтанни подаръци, мили комплименти - всички това успяват да направят перфектно. Освен това те самите са изключително щастливи да станат обекти на подобни спонтанни действия и мили жестове. Защото е забавно, оригинално и непредсказуемо. Затова ако искате да зарадвате Стрелец, направете му голяма, интересна изненада.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама