Новолуние на 10 юни: Какво трябва да правим и какво не?


Новолуние на 10 юни: Какво трябва да правим и какво не?
Снимка: iStock/Guliver

На Новолуние енергията на Луната се обновява, което неминуемо се отразява на късмета и делата ни.
На 10 юли започва нов лунен месец. Ето какво може и какво не може да правите на този ден.

Какво може да правим на Новолунието на 10 юли?

Добре е да прекарате повече време със семейството си, защото четвъртият дом е свързан със семейните ценности. Посетете близките си, обадете им се или им помогнете, ако имат нужда от помощ.

Денят е подходящ за срещи, романтични мигове, запознанства и флирт. Дори да не откриете любовта, ще имате възможност да изживеете нещо незабравимо.
Погрижете се за домашните си задължения. Почистете дома си, защото при всяко Новолуние е много важно да подновите енергията му. Можете да пренаредите мебелите според правилата на фън шуй или да купите нещо ново - съдове, мебели, аксесоари. Със сигурност ще намерите време за всичко това, тъй като Новолунието този месец се пада в събота.

На 10 юли астролозите съветват да правите планове за бъдещето си. Енергията на Луната ще допринесе за правилното разпределение на задачите ви. Мисленето на хората ще стане по-рационално.

Можете също така да прекарате целия ден у дома. Ако нямате желание да излезете насладете се на домашния уют.

КАК СЕЗОНЪТ, В КОЙТО СМЕ РОДЕНИ, ВЛИЯЕ НА СЪДБАТА НИ

Какво не трябва да правите на Новолунието на 10 юли?

Астролозите настоятелно препоръчват на това Новолуние да не оставате безразлични към проблемите на другите. Ако любим човек или приятел ви помоли за помощ и вие пренебрегнете молбата му, това може да е краят на връзката ви. Опитайте се да не отказвате нищо на тези, които обичате и цените.

Не се нагърбвайте със сложни за изпълнение задачи. Най-вероятно няма да се справите с тях и това може да ви разстрои много. Планирайте ги за следващата седмица, но си обещайте, че ще ги завършите.

Избягвайте моментите на конфронтация. Колкото и да се изкушавате да докажете правотата си и да поставите агресора на място, не го правете. Това ще доведе до голямо объркване. Можете да съсипете не само собственото си настроение, но и това на хората около вас. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всяка жена има право да бъде красива.

Елизабет Арден

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама