Новолуние на 13 декември: Край на каръка в любовта за тези 4 зодии


Новолуние на 13 декември: Край на каръка в любовта за тези 4 зодии
Снимка: Istock

Последното Новолуние през 2023 г. може да промени завинаги живота на няколко зодии, както се случва със съвпада с Марс. Това означава, че кармичните задачи на бъдещето ще бъдат решени в средата на декември, така че затегнете коланите.

Вижте още: Ето каква е скритата сексуална фантазия на всяка зодия

Когато изглежда, че нищо ново няма да дойде в живота ви, планетите със сигурност ще ви изпратят абсолютно невероятни събития. Точно това ни очаква на 13 декември при Новолуние в Стрелец, което ще се случи със съвпада на Слънцето, Луната и Марс.

Важно е, че Марс предава енергията на възела на бъдещето в Овен, създавайки активна и огнена атмосфера на бързи, внезапни събития в живота. Освен това Марс символизира мъжете, така че в живота на много жени може да се появи нов партньор – Новолунието винаги носи началото на нов цикъл в живота.

Това са четирите зодии, които ще усетят най-силно влиянието на Новолунието и ще имат късмет в любовта:

Близнаци

Новолунието се случва във вашия сектор на отношенията, което означава, че внезапно може да създадете нова връзка. Освен това ситуацията може да се случи по време на пътуване или да го срещнете чрез социални мрежи или сайтове за запознанства.

Бъдете сигурни, че този човек е вашият кармичен партньор, защото Марс контролира възела на бъдещата карма и през 2024 г. вашият съюз може да стане официален.

Вижте още: Тези зодии ще спечелят голяма сума пари до края на декември 2023

Лъв

Новолунието се появява във вашия любовен сектор, което означава, че можете да срещнете нов човек по негова инициатива. Между другото, може да е непознат, учител, адвокат или човек със сериозна титла – Марс управлява сектора на успеха във вашата карта.

Бъдете сигурни, че романът ще се развие бързо, тъй като Новолунието на 13 декември е в променливия знак Стрелец – ще трябва бързо да се адаптирате към обстоятелствата и предложенията на партньора.

Везни

Може да срещнете любовта по време на командировка, обучение или с помощта на роднини.

Бъдете отворени, защото вашите връзки имат много късмет от Вселената през декември. Марс ще донесе интересни хора в живота ви до края на 2023 г., но очаквайте най-значимото събитие в средата на месеца.

Стрелец

Това е вашето Новолуние и вашите правила. Ще бъдете толкова привлекателни, че Вселената със сигурност ще ви изпрати лъчезарна и внезапна любов. На 13 декември Луната, Слънцето и Марс ще се присъединят към вашия знак, докато възелът на бъдещето ще бъде в любовния сектор.

Много е вероятно да изпитате сериозна интензивност на страстта, тъй като Луната във вашата карта управлява сектора на сексуалността – пригответе се за бурен и сладък период.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама