От какво трябва да се пази всяка зодия в сезона на знака Рак


От какво трябва да се пази всяка зодия в сезона на знака  Рак
Снимка: iStock

ОВЕН

Бъдете внимателни през периода на зодия Рак, защото ще бъдете много строги към себе си. Ще се почувствате несигурни. Само не забравяйте, че най-гадните неща, които мислите за себе си, не са верни. Вашият мозък може да ви излъже. Може да ви заблуди да се отнасяте към себе си по-лошо, отколкото заслужавате.

ТЕЛЕЦ

Вашата самота обаче не трябва да бъде извинение да понижавате стандартите си. Не искате да се задоволите с по-малко, отколкото заслужавате само за да имате ръка, която да държите. Помнете стойността си. Не забравяйте да поддържате тези стандарти високи.

Вижте още: Тези зодии ще чуят невероятно щастлива новина до края на юни 2023

БЛИЗНАЦИ

Може да имате проблеми с овладяването на емоциите си. Въпреки че чувствата ви винаги са валидни, не забравяйте, че не е добре да се заяждате с другите и да се отнасяте с тях неуважително. Ако имате нужда от момент, отделете го. Но не използвайте всички около вас като боксова круша. Не е честно към тях.

РАК

Когато имате проблем, признайте го. Не избягвайте конфронтацията, за да запазите мира, защото вашият мир вече е нарушен и вие заслужавате да се чувствате комфортно, в безопасност, обичани. Не си позволявайте повече да страдате мълчаливо.

ЛЪВ

Ще пускате едни и същи сценарии в главата си отново и отново. Но това не винаги е продуктивно. Трябва да положите всички усилия да живеете в настоящето, а не в бъдещето и не в миналото.

ДЕВА

Въпреки че няма нищо лошо в това да искате внимание, имайте предвид от какво се нуждае и вашият партньор. Ако той е от типа, който се нуждае от пространство, опитайте се да не изисквате вниманието му на всеки пет секунди. Трябва да се научите да бъдете щастливи и сами.

Вижте още: Това са зодиите, които могат да изкарат пари от всичко

ВЕЗНИ

В крайна сметка може да вземете малките неща присърце, но не забравяйте, че е опасно да правите предположения. Ако не сте сигурни какво има предвид някой или какви са намеренията му, добре е да попитате. Започнете диалог, вместо да прескачате към най-лошия сценарий.

СКОРПИОН

Не забравяйте, че другите не винаги ще искат да водите битките им вместо тях. Понякога трябва да се отдръпнете и да се доверите на близките си достатъчно, за да се погрижат за себе си сами. Знайте, че те имат силата да го направят.

СТРЕЛЕЦ

Не искате да разчитате твърде много на другите. Не забравяйте, че е добре да потърсите помощ. Не е нужно да се борите сами.

Вижте още: Най-голямата мечта на всяка зодия за лято 2023

КОЗИРОГ

Не правете твърде много жертви за тези, които едва правят минималното за вас. Внимавайте накъде насочвате любовта си.

ВОДОЛЕЙ

Може да имате проблеми при справяне с конфликт, защото не искате да създавате проблеми и да говорите, но искате другият човек да разбере, че е направил грешка. Това поведение обаче може да има обратен ефект върху вас. Не забравяйте, че никой не може да чете мислите ви. Ако искате да знаят какво не е наред, трябва да го кажете с думи.

РИБИ

Може да откриете, че сълзите са повече от обикновено - но това е добре. Емоциите не са нещо негативно. И изваждането им е здравословно за ума и душата ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не приемайте себе си твърде сериозно. Знайте кога да се присмеете на себе си.

Холи Бери

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама