Пазете се от тях! Това са най-ревнивите мъже според зодиака


Пазете се от тях! Това са най-ревнивите мъже според зодиака
Снимка: iStock/Guliver

Със сигурност трябва да бъдете много внимателни, когато имате връзка с представител на тази зодия.

Скорпион

Скорпионите са едни от най-ревнивите зодии. На тях им доставя удоволствие да следят половинка си и много често сами се вкарват във филми, които изобщо нямам нищо общо с реалността. Те ще проверят телефона на приятелката си без колебание, дори може да я подслушват. Това, разбира се, няма как да се търпи дълго, от която и да е жена. Трябва да имате повече доверите на половинката си, Скорпиони, иначе рискувате да я загубите.

Козирог

Козирогът е роден абсолютен владетел, който би искал да ви притежава всичко и заради това се вкопчва във връзката си. Той няма да ви позволи да излезете с приятел от противоположния пол, а ако случайно се изплъзнете някъде, ще ви се обажда на всеки петнадесет минути, за да ви проверява. Прекалено обсебващ е и именно затова връзките му не продължават дълго време.

Телец

Телците са изключително ревниви хора, които могат да отблъснат половинката си с поведението си. Според тях една жена е просто собственост. Ето защо те често се опитват да поставят своите съпруги във финансовата зависимост, за да ги държат близо до себе си и да ги направят зависими. Поред тях, по този начин жената няма да посмее да изневери. Те просто не могат да вярват на половинката си, което прави връзката с този знак много трудна.

ЗАБАВНО: ЕТО КАК СЕ СЪБУЖДАТ РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ

Рак

Раците непрекъснато се страхуват да не загубят партньора си. Те много държат на семейството и за тях то е всичко. Това е прекрасно, но половинката не трябва да се чувства в плен, а да е с вас, защото ви обича и вярва. Раците постоянно следят жените си и дори и без причина могат да вдигнат скандал. Те просто не могат да си представят половинката им да има приятели мъже.

Лъв

Сред ревнивите знаци на зодиака е и Лъвът, който изпитва най-големите дилеми, защото, от една страна, той ви приема като собственост, а от друга - той иска да ви покаже на целият свят. Той ще се радва да излизате заедно с приятели, с колеги, дори и да отидете на обяд с родители, защото се гордее с вас и иска да ви покаже. В крайна сметка, обаче, Лъвът ще започне да се превръща в параноик, натрапчиво задавайки въпроси, свързани с вашите познати мъже. Той  няма да ви забрани да излизате с приятели, но винаги ще има едно на ум и след това ще ви подложи на разпит.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама
Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама