Перфектното моминско парти според зодията


Перфектното моминско парти според зодията
Снимка: Istock

Искате ли да организирате перфектното моминско парти за най-добрата си приятелка? В такъв случай можете да използвате няколко съвета на звездите, които да ви помогнат да разберете на какво наистина би се зарадвала бъдещата булка според зодията ѝ, в последната ѝ вечер като „свободно“ момиче.

Овен

Булката Овен ще иска моминско парти, което да е забавно, енергично, но да не продължава с часове. Тя обича да контролира и да прави нещата, които харесва, затова приятелките й непременно трябва да я включат в планирането на моминското парти.

Вижте още: Специални: Най-малко хора в света са родени под тази зодия

Телец

Булката, родена под зодия Телец, ще хареса моминско парти, на което ще има вкусна храна и скъпо вино. Тази чувствена зодия жадува за релаксираща атмосфера, която ще ѝ позволи да забави темпото и да се наслади на момента.

Близнаци

Забавната и безгрижна булка Близнаци най-вероятно ще се зарадва на моминското си парти, ако с приятелките си играят на „Истина или предизвикателство“, "Шише" или някоя друга игра от този тип. „Колкото повече, толкова по-добре“ е социалният девиз на Близнаците, така че кумата трябва да покани всички ѝ приятелки. Тя ще се радва да разговаря с всеки от гостите си.

Рак

Вкусната храна и присъствието на жени от семейството ще зарадват прекрасната булка Рак на моминското ѝ парти. Дръжте под ръка много кърпички и правете много снимки и видеоклипове, защото това чувствително момиче вероятно ще пролее много сълзи от радост, докато празнува, и определено ще иска всеки момент да бъде документиран.

Лъв

Булката Лъв ще иска да бъде център на вниманието на моминското си парти. Направете прожекция на снимки или кратък филм, в който тя ще бъде главната звезда. „Лъвицата” ще се радва на аплодисментите и хвалебствените думи на своите приятели.

Дева

Булката, родена под зодия Дева, ще се радва на богато отрупана трапеза и приятен разговор с най-близките си приятели. Обогатете това класическо парти, като се обадите на козметик, за да й направи специален педикюр и маникюр, които ще поставят вашата дева на "седмото небе".

Вижте още: Ето кое животно най-много подхожда на зодия ви

Везни

Едно моминско парти, прекарано в изискан спа център, ще зарадва романтичните Везни. След прекрасната наслада от невероятния комфорт заедно с най-близките си приятелки, тя няма търпение да се срещне с годеника си и да сподели впечатленията от партито.

Скорпион

Булката Скорпион със сигурност ще хареса провокативно моминско парти. Независимо дали става въпрос за подбрани секси подаръци за първата брачна нощ или посещение на мъжки стриптийз клуб, булката ще се забавлява. Бъдете сигурни, че енергичната ѝ страна ще излезе на повърхността през нощта.

Стрелец

Булката Стрелец няма да иска нищо твърде момичешко за своето моминско парти. Вместо това, този приключенски дух вероятно ще иска да прекара нощта в увеселителен парк или да прави нещо екстремно. Тя ще хареса нощта, прекарана така, много повече от това да седи, да си бъбри и да похапва тапас с приятелките си.

Козирог

Консервативната и внимателна булка, родена под знака на Козирога, ще се радва, ако моминското й парти включва уважение към традициите и добър вкус. Практичната булка също ще иска да покани на моминското си парти приятелки с успешна кариера, с които ще има възможност да си побъбри, докато се забавлява.

Водолей

Булката Водолей ще иска нещо различно от обичайното за моминско парти. Астролог или четец на карти Таро могат да бъдат интересни неща, за да дадат космическа перспектива на нощта, на която ще се наслаждава.

Риби

Духовна булка, родена под знака на Риби, би искала малка церемония или някакъв ритуал на моминското си парти. Масажът на краката с различни кремове и етерични масла ще ѝ достави голямо удоволствие, тъй като краката са най-чувствителната част от тялото й.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама