Под какъв зодиакален знак се раждат милиардери?


Под какъв зодиакален знак се раждат милиардери?
Снимка: iStock/Guliver

Спомнете си известната поговорка на Джон Морган: „Милионерите нямат собствени астролози, имат ги само милиардери“. Нови британски изследвания доказват тази истина. И така, кое съзвездие в момента е най-богатото?

С помощта на актуализирания списък на милиардерите на Forbes, може да се определи под коя щастлива звезда, според статистиката, се раждат най-често богатите хора. Резултатите са базирани на проучване между 250 души от списъка и техните рождени дни (ако те са достъпни за обществеността).

Какво показват резултатите? Под какъв зодиакален знак се раждат милиардерите?

Оказа се, че в „списъка на най-богатите хора на света“ има най-много представители на зодия Везни - хора, родени между 23 септември и 22 октомври. Общо - 27 милиардера.

Нищо изненадващо - казват астролозите. Управляващата планета на Везни - Венера - е известна не само със своето любовно заклинание, но и със способността си да привлича богатство. Това е знак за баланс, следователно, всички решения, свързани с парите, неговите представители вземат много внимателно. Освен това заради добрите качества на зодия Везни на практика хората елиминират импулсивното поведение и покупки. Те винаги премислят нещата няколко пъти.

ЗОДИИТЕ С НАЙ-СИЛНО РАЗВИТА ИНТУИЦИЯ

Друго важно обстоятелство е картата на техния Осми дом, която е свързана с трансформацията, управлява се от Телец и отговаря за раждането и смъртта. Това означава, че Везните е по-вероятно да получат добро наследство.

Тази теория обаче има и своите противници. Например докторът Радж Чада, астролог и изследовател в Калифорнийския университет, Сан Диего, който категорично твърди, че дълги години е събирал астрологични бази данни на богати хора и информация за зодиакални знаци и не може да потвърди, че повечето милиардери са Везни. Невъзможно е да се основава теория само на един официален зодиакален знак. Трябва да вземете предвид всички планети в съвкупността - тяхната относителна сила и положение в Зодиакалната система. И именно тази индивидуална комбинация влияе върху съдбата на човек.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама