Пълнолунието на 12 август ще донесе най-много късмет на тези зодии


Пълнолунието на 12 август ще донесе най-много късмет на тези зодии
Снимка: iStock

Пълнолунието на 12 август ще донесе най-много късмет на три зодии. Съдбата ще ги насърчи да направят крачка напред, да променят себе си и да подобрят живота си. Ето кои са тези зодии:

Телец

Пълнолуние във Водолей ще даде сила на вашия десети дом, който отговаря за кариерата и репутацията ви. Може би ще преосмислите професионалните си цели и ще разберете, че нещо не работи. Имате голям потенциал за реализация в кариерата си, особено ако започнете точно сега. Пътят пред вас е пълен с препятствия и изпитания, но вие ще ги преодолеете!

Тези зодии са най-непоносимите съседи

Лъв

Това пълнолуние ще ви напомни, че трябва да вярвате в себе си. То ще се случи във вашия седми дом, който се свързва с партньорствата и враговете. Ако вие и вашият партньор сте готови да вървите един към друг, пълнолунието ще ви накара да разберете колко силна е връзката ви.

Зодиите, на които предстои незабравима лятна ваканция

Скорпион

Най-после ще получите очакваното повишение, което означава и по-висока заплата. Напълно сте заслужили всичко това, така че трябва да се гордеете с успеха си. Обърнете повече внимание на близките си. Ще прекарате незабравими моменти с тях.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама