Романтичен ден очаква една зодия на 5 септември


Романтичен ден очаква една зодия на 5 септември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден обърнете внимание на външния си вид. Не забравяйте, че свежестта и младостта са свързани със здравословния начин на живот. Помислете дали не е време да се разделите с някой вреден навик.

Телец

Денят е подходящ за поставяне на ред във финансите. Замислете се кой от разходите ви е напълно излишен. Бъдете максимално рационални.

Близнаци

Това е ден, в който трябва да признаете своя грешка. Постъпката  ще ви донесе повече ползи, отколкото сте предполагали, така че не се колебайте.

Рак

Това е ден за атака. Бъдете смели за това, което искате. После ще мислите дали сте използвали позволени средства.

Лъв

Трудно е да се носят две дини под една мишница. Най-добре си спестете опитите. В противен случай ще загубите доста време, нерви и ресурси.

Дева

Тази сряда се опитайте да бъдете повече оптимисти. Нещата не са толкова черни, колкото ги виждате. Рискувате да си навлечете проблеми заради негативизъм.

Везни

Не се срамувайте от допусната грешка, особено ако е било даване на шанс. Съвестта ви е чиста, така че сега действайте само по ваше усмотрение.

Скорпион

Септември може да ни даде още малко топли дни, но вече е време да се помисли за зимата. Имате карт бланш да напазарувате за студените дни.

Стрелец

Потърсете второ мнение по важен служебен въпрос. Не пренебрегвайте експертите и тяхната независима оценка, когато се касае за материя, която не разбирате добре.

Козирог

Днес ще трябва да проявите повишено внимание при изпълнението на служебните ви задължения. Бъдете максимално отговорни. Резултатът ще е повече от добър.

Водолей

Днес ви очаква приятна изненада. Бъдете скромни в желанията си и ще получите повече. Вечерта прекарайте по спокоен начин.

Риби

Днес се поглезете поне с едно мъничко нещо. Може и с повече, но задължително започнете от някъде.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама