С жените от тези зодии много трябва да се внимава


С жените от тези зодии много трябва да се внимава
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите смятат, че характерът на жената до голяма степен зависи от зодията ѝ. Сред всички знаци на зодиака се открояват няколко, които са особено опасни за мъжете.

Дева

Девите се отличават с висока степен на инат. Те са строги и невероятно последователни в действията си. Спорът с тях е доста неизгоден. В отношенията с мъжете нежният пол се държи по-скоро като взискателна учителка. В нейните очи ясно може да се види приближаването на гръмотевична буря. Мъжът е трудно да се чувства като глава на семейството до такава дама, той прилича повече на виновен ученик.

Мъжете бързо и сляпо се влюбват в Девите и се опитват да им угаждат във всичко. Частично прозрение идва само когато Девата окончателно поеме ръководството на двойката.

Лъв

Този хищник по природа изисква лидерство във взаимоотношенията. Тя може лесно и естествено да свали короната от всеки мъж и да заеме импровизирания му трон. Удивително е, че човек може дори да не забележи рязката промяна на ролите. Той ще бъде очарован от красивата и енергична Лъвица и в началото дори ще се радва да бъде под властта на чаровната дама. По-късно, когато той поиска да си възвърне позицията, ще е твърде късно да промени нещо.

5 ВАЖНИ НЕЩА, КОИТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ВСЯКА ЗОДИЯ

Скорпион

Съблазнителното и на пръв поглед невероятно деликатно и крехко момиче моментално печели мъжкото внимание. Той бързо попада под нейния чар, дори не подозира на каква опасност се излага. Едва усетила тръпката и слабостта в душата на мъжа, жената Скорпион сваля маската си и идилията бързо свършва.

Представителките на тази зодия имат високо ниво на интелигентност. Ако човек върви срещу Скорпиона, не може да се очаква милост. Ядосаната дама ще породи истинска война в къщата. Тези очарователни създания са много отмъстителни и могат да готвят отмъщението си дълго и невероятно внимателно.

Телец

Жените, родени под тази зодия, са невероятно непредсказуеми и пресметливи. Красивата съблазнителка може да върти очи и да изглежда много романтична и беззащитна, което бързо привлича мъжкото внимание. Мъжете се опитват да съответстват на леката романтична натура на дамата: подаряват цветя, пишат стихове. Докато избраникът се опитва с последни сили да запомни някакъв стих за любимата си, тя вече мислено държи портфейла му в ръцете си и се чуди за какви материални разходи е готов приятелят ѝ.

Козирог

Жените от тази зодия са рационални до най-малките детайли във всички свои действия. Козирогът е истински калкулатор. Дори в любовта всичко е изградено по математически закони, изчислено и поставено на рафтовете. Разбира се, официалното обвързване за жената Козирог е невъзможно без съставяне на брачен договор, в който всеки момент да бъде подробно разписан. Мотото за съвместен живот с Козирог: "Нито крачка встрани".

Сърдечната привързаност и нежните чувства не са присъщи на тази красива дама: здравият разум винаги доминира в съзнанието ѝ. Романтичните мъже няма да могат да живеят с такъв пресметлив човек, затова бягат от нея, без да се обръщат назад.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама
Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама