С какво най-много впечатлявате мъжете според зодията


С какво най-много впечатлявате мъжете според зодията
Снимка: iStock/Guliver

Когато се срещаме с нов човек, ни отнема само 7 секунди (да, точно така, сеунди!), за да решим дали изпитваме симпатия към него, или не. Това е голям натиск, особено ако изпитвате социална тревожност, или просто по природа сте срамежливи.

Овен

Представителите на тази зодия правят всичко със страст и се влагат на 110 %, ако каузата си заслужава. Могат да бъдат вдъхновяващи за околните и най-вече за противоположния пол. Ако ще е любов - трябва да е изпепеляваща!

Вижте още: Какво кафе трябва да пиете според зодията

Телец

Вашата смелост, която проявявате не само в трудни моменти, няма как да остане незабелязана за противоположния пол. Не само това. Тя ще бъде оценена по достойнство, ако допускате повече хора до себе си и не изграждате постоянно невидими стени с околните.

Близнаци

Близнаци са комуникативни и отворени личности, които лесно се привързват и са изключително мили с всички. Именно това поведение е привлекателно за противоположния пол и е първото нещо, което ще забележат във вас.

Рак

Творчески натури са представителите на тази зодия. Изкуството ги влече и определено имат набито око за него. Могат да говорят с часове за изкуство и това е може би най-отличителната им черта, с която изпъкват пред противоположния пол.

Лъв

Самоувереността им лъха във въздуха от километри. Те ходят с високо вдигната глава и няма как да останат незабелязани не само за противоположния пол, но и от всички останали. На някои може да им се стори арогантно тяхното поведение, но за други изключително секси.

Дева

Постоянството, с което преминавате през живота си е движеща сила не само за вас, но и за околните. Често сте давани за пример как нещо може да бъде постигнато, стига да го искаш наистина и да не се отказваш до последно. Именно това се забелязва и оценява от противоположния пол!

Везни

От тях извира талант и всяко нещо, с което се захванат им идва отръки. Няма как да останете безразличен към такъв човек.

Скорпион

Мистерията, която витае във въздуха около всеки Скорпион може да бъде едновременно магнетична и плашеща. Скорпионите са изключително интересни личности, които трудно допускат хора до себе си и именно това ги прави привлекателни за отсрещния пол.

Стрелец

Чувството им за хумор е способно да обезоръжи всеки представител на противоположния пол. Освен това тяхната откровеност високо се цени и няма как да не бъде отбелязана като качество, което се отличава сред Стрелците.

Козирог

Това, че държите на семейните ценности и за тях винаги те са на първо място, е най-силната ви черта, която високо се оценява от бъдещия ви партньор. Често тя се забелязва първо и е в основата на задълбочаване на взаимоотношенията с човека до вас.

Водолей

Водолеят кипи от енергия и е толкова свободолюбив, че може да напусне работа на момента, в който шефът се опита да му наложи волята си. Непреклонността и силата да намират решение на всеки проблем, е сред ключовите качества на тази зодия.

Риби

Вашата съпричастност и силна отдаденост, с която влизате във всяка връзка, е вероятно първото нещо, с което привличате партньорите си. Това, че сте напълно отдадени и винаги помагате в беда е качество, от което мнозина недоброжелатели се възползват за съжаление. Бъдете по-внимателни и не вярвайте сляпо на всеки!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама