С кои зодиакални знаци Скорпионът има силна връзка


С кои зодиакални знаци Скорпионът има силна връзка
Снимка: iStock

Мъжете от зодия Скорпион рядко имат много приятели, но те държат на добрите отношения с всички. Самият Скорпион всъщност не се нуждае от подкрепа и партньорство, но с тези три зодиакални знака може да създаде силна връзка.

Духовната интимност с Рак

Връзката между двете зодии съчетава вярност към принципите и любимите хора. В това приятелство рядко има разногласия и спорове: те имат за какво да говорят и винаги им е приятно да са заедно. Скорпионът лесно се сближава и с мъже,  и с жени от зодия Рак. В приятелството с противоположния пол има привличане и дълбока симпатия, но и двамата не рискуват да пожертват приятелството в името на кратък романс. Ракът оценява стабилността, която Скорпионът дава и възможността да бъде разбран. Човекът от този знак е в състояние да слуша истории за преживяванията на приятел дълго време и да дава практически съвети.

Истинското приятелство с Козирог

Между Скорпион и Козирог обикновено възниква приятелство още в училище или в университета: и двете зодии намират подкрепа и човек, който е еднакво принципен. Приятелството им се тества от времето, разстоянието и принудителните прекъсвания в общуването. Едно от предимствата на връзката им е, че е достатъчно те да бъдат заедно няколко минути, за да възстановят доверието и топлината, с които се отнасят един към друг. Козирогът има труден характер и малко истински верни приятели, до голяма степен, защото отправя твърде строги изисквания към тях. Скорпионът е един от малкото, който напълно отговаря на очакванията на Козирога по въпроси на вярност, благоприличие и взаимно разбирателство. И двамата държат един на друг и никога няма да се излъжат или предадат.

КАК ДА ЗАВЛАДЕЕТЕ ЖЕНА, РОДЕНА ПОД ЗНАКА ЗА ЗОДИЯ ЛЪВ

Силна връзка с Риби

Приятелството между Риби и Скорпиони се основава на подобна философия и желание за обсъждане на сложни и вечни проблеми. Те винаги имат за какво да говорят, но понякога приятелството е засенчено от непостоянството на Риби. Скорпионът обича да се чувства уверен в своя приятел и когато някой наруши тази дума, той може да се отдалечи и да започне да се съмнява в приятелството си. Връзката между двете зодии е много силна. Сякаш съдбата ги събира и те трябва да бъдат заедно. Рибите могат да помогнат на Скорпионите да разберат себе си по-добре и да им подскажат правилното решение в трудна ситуация. Скорпионът общува добре и с мъжете, и с жените от зодия Риби, но когато се сприятели с противоположния пол, съществува риск някой от двамата да се влюби и да бъде наранен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама