Седмичен хороскоп за 1 - 7 октомври


Седмичен хороскоп за 1 - 7 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица за бизнес. Успешни ще са всички действия, свързани с преговори, като най-силен ден в това отношение ще е сряда. В средата на периода ще имате успех и в постигането на лични цели, в които ще трябва да решавате юридически въпроси. Засега оставете настрана любовните терзания и не променяйте нищо. В тази сфера няма да ви е лесно да постигнете своето затова ще трябва да изчакате по подходящо време за действие.

Телец

Това е седмица, в която да насочите всичките си усилия навътре. Въздържайте се от активни действия, както в личния живот, така и в служебно отношение. Сега всяка активност е противопоказна. Представителите на знака, които се занимават с творческа професия ще живеят своя златен период. Ще имате невероятно вдъхновение, но още е рано за представяне на реализирането на замисленото. Просто сега няма да има нужния успех.

Близнаци

Това е седмица, в която ще трябва да се преборите с някои ваши стари грешки. Не губете време в съжаление, смело разчистете живота си от това ,което в момента ви пречи да се движите напред. Средата на седмицата е подходящо време, за да направите опит да се разделите с някои ваши вредни навици. Не правете планове за почивните дни тъй като непланирано събитие може да ги провали.

Рак

Началото на седмицата посветете на решаването на въпроси, свързани със семейството. Сега с лекота може да разрешите всеки конфликт с близките си. Използвайте времето за договаряне на нови условия. В средата на периода е подходящо време за действия, свързани с увеличаване на доходите ви. През почивните дни може да се наложи ремонтна дейност по дома.

Лъв

Седмицата е подходяща за всякакъв вид нововъведения. Това важи, както за личния живот, така и в служебно отношение. От вас ще се изисква само малко повече настоятелност. Най-успешни ще са представителите от знака, чиято дейност е свързана с технологиите. В последните три дни от седмицата бъдете внимателни. Съществува риск да загубите важна вещ или пари.

Дева

През тази седмица не се колебайте да разчистите около себе си, както в преносен така и в буквален смисъл. На изпитание ще бъде подложена вашата дисциплинираност и сега с лекота ще ви се отдават всички дейности свързани с нейното усъвършенстване. Моментът е подходящ за прилагането на нов вид хранителен режим, в който да намалите неполезните храни. При спортуване бъдете внимателни, тъй като има повишен риск от травми.

Везни

През тази седмица се въздържайте от активни действия. Сега ролята на наблюдател и анализатор ще ви даде повече. Вторник е добър ден за решаването на семейни недоразумения. През целия период фантазията ви ще е на ниво и може да използвате в момента за планиране на бъдещи действия. За тяхната реализация, обаче, е още рано.

Стрелец

През тази седмица ще получите много ако заложите на нетрадиционното мислене и начини на действие. Всичко, което е по правилата няма да ви свърши работа.Сега може да излезете извън границите, но все пак не прекалявайте. С каквото и да се захванете резултатът ще е повече от впечатляващ, така че е добре да натиснете педала. Не се опитвайте да си обясните нещата логически. Логиката през този период няма да действа нито за вас нито за останалите.

Скорпион

Сега може да получите много, но само ако сте готови да дадете поне толкова. Нека това да не ви плаши, защото имате много излишно, което може да раздадете и това да не ви коства никакво усилие. Подходящ ден за регулиране на любовните отношения е сряда. Избягвайте изясняването на отношенията в петък. Очаква ви лека седмица, в която ще се случват по ваш вкус.

Козирог

Тази седмица заложете на нестандартните решения и изненадващите ходове. Понеделник и вторник не са подходящи дни за преговори. Тогава трудно ще ви разбират или просто няма да харесат идеите ви. От сряда нататък обстоятелствата, макар и променливи, ще са изцяло във ваша полза. Така че не се тревожете от внезапната промяна на плановете. Само ще спечелите от всичко това.

Водолей

Очаква ви наситена със събития седмица. В понеделник избягвайте споровете и агресивното поведение - може да загубите много. Във вторник и сряда ще имате успех във всяка област. В четвъртък избягвайте изясняването на личните отношения. Мащабът на успехите и ще зависи от нивото на дисциплина, която покажете. През почивните дни ще изникне юридически въпрос за решаване.

Риби

Седмицата може да ви се стори дълга, но със сигурност ще е интересна. Ще се налага да съчетавате няколко действия едновременно, но това няма да ви е за първи път. Все пак се постарайте да не отлагате много неща за друг период, колкото и да ви е натоварено. Нека с предимство да бъдат дейностите свързани със здравето ви и обучението.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама