Седмичен хороскоп за 10-16 май


Седмичен хороскоп за 10-16 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица, в която ще трябва да пестите силите си. Ще ви се струва, че всичко е възможно, но скоро ще разберете, че това не е точно така. В сряда се опитайте да се включите по-активно в екипната работа. В четвъртък може да получите предложение за нова работа. През почините дни не оставайте в града. Едно пътешествие ще ви разведри така, както имате нужда.

Телец

Това е седмица, в която малки детайли и неприятности ще се опитват да ви разсейват от сериозните ви задачи и пътя ви нагоре. Опитайте се да не им обръщате прекалено внимание. В сряда ще бъде най-важният ден, в който ще може да постигнете повече от всеки друг ден. В петък не оставайте длъжни на опити за манипулация. През почивните дни ще може да се отърсите от напрежението, благодарение на процедури, свързани с вода или просто плуване.

В КАКВО Е НАЙ-ДОБРА ВСЯКА ЗОДИЯ

Близнаци

През тази седмица се опитайте да се разтоварите от излишни дейности и мисли. Поели сте прекалено много отговорности и нямате никакво време за себе си. Време е това да се промени. В сряда и четвъртък намерете време за изкуство, благодарение на което душата ви да намери утеха. Не крийте притесненията си от приятелите ви. Някои от тях ще успеят да ви утешат. В събота и неделя бъдете сред природата и красотата ѝ.

Рак

През тази седмица е добре да се съсредоточите върху главните въпроси и задачи, които имате за решаване. Вторник е денят, който ще бъде най-успешен от периода. В сряда ви очаква интересна среща. В четвъртък и петък не намалявайте темпото - дайте всичко от себе си. През почивните дни ще може да се насладите на хармония и любовни взаимоотношения в семейството.

Лъв

Това е седмица, в която ще възникнат неочаквани промени в графика ви. Всичко това ще затрудни дейността ви. Няма да ви е лесно, но вярвайте в положителния развой на събитията. Периодът е подходящ за справяне с всякакви данъчни операции и документация. В четвъртък не се колебайте да отстоявате своите убеждения. През почивните дни инициативата къде и как да прекарате свободното време е добре да бъде ваша. Не разочаровайте близките си.

Дева

Седмицата ще бъде изпълнена с множество предизвикателства за представителите на вашия знак. Няма от какво да се притеснявате, ако сте изпълнили съвестно задълженията си. Дори да направите пропуск, всяка грешка ще е поправима и няма да е фатална. Вашето спокойствие ще е това, което ще ви вдъхне увереност и кураж в действията. Почивните дни посветете на активна почивка и възнаграждения за вас самите заради положените усилия.

Везни

Оптимистичният настрой и позитивизма ви ще ви помогнат да се справите с всичко през идващата седмица. Категорично ще излезете победители от всяка ситуация. Това не означава, че нещата ще се получават от само себе си. Постарайте се да бъдете точни, да спазвате указания, граници, норми и правила. Сега не е моментът да си позволявате да закъснявате за срещи. През почивните дни не се заемайте с чужди проблеми и отговорности, а само и единствено с вашата почивка.

ТАЙНИТЕ МЕЧТИ НА ЖЕНИТЕ ОТ РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ

Скорпион

Това е седмица, в която ще може да изразите себе си, благодарение на творческия подход. Опитайте се да събудите вдъхновението си. Към всичко, което правите, подходете с мисълта как то да стане красиво и приятно за околните. В средата на седмицата ще получите първите потвърждения за правилността на усилията ви. Очакват ви интересни предложения в четвъртък и петък. През почивните дни не отказвайте покана за среща от страна на интересен човек.

Стрелец

Това е седмица, в която да се погрижите за бъдещето си. Всички усилия и ресурси, които вложите сега, ще бъдат възнаградени неколкократно. За това не се щадете. Представете си, че сте на състезание, което на всяка цена трябва да спечелите. За да оставате бодри и изпълнени със сили, не позволявайте да стоите до късно. Забравете и алкохола. В събота и неделя се отдайте на заслужена почивка. Най-добре изключете телефона си.

Козирог

Това е седмица, в която всичко, до което се докоснете, ще бъде успешно. Вторник и сряда са дните, в които преговорите ще бъдат най-успешни, затова най-добре ги насрочете за тогава. В четвъртък ви очаква семеен въпрос за разрешаване. В петък не пропускайте да участвате в интересно събитие. През почивните дни ще може да се насладите на тишина и спокойствие. Пропуснете купоните.

Водолей

Това е седмица, в която ще се изисква да сте по-активни в служебно отношение. Прекалено дълго време сте почивали на стари лаври. Сега трябва да покажете, че всичко, което можете, е в добра форма и не сте го забравили. В средата на седмицата ще настъпи време за любов - бъдете изобретателни и щедри. Не забравяйте, че каквото влагате в отношенията си, то ще се завърне със същата сила към вас. Почивните дни направете незабравими с много романтика.

Риби

Това е седмица, в която да впрегнете всичките си сили, за да погледнете по-весело на живота. Имате много поводи за активност. Именно понижената активност може да ви вкара в тъжни и меланхолични мисли. Най-добре за вас ще бъде и да потърсите утеха в изкуството. Не отхвърляйте и покани за гостуване. Всяко разнообразие в този момент ще ви се отрази положително. Бъдете по-контактни и общителни. Не отказвайте срещи с приятели през почивните дни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама