Тайните мечти на жените от различните зодии


Тайните мечти на жените от различните зодии
Снимка: iStock/Guliver

Защо някои хора са непоправими мечтатели, докато други се отличават с рационална практичност. Може би тези качества се влияят от положението на звездите по време на раждането. Астролозите твърдят, че всеки човек има тайни мечти, които ревниво се пазят в дълбините на душата и се определят от принадлежността към зодиакалния знак.

Овен

Тези дами мечтаят, че имат всичко, ето защо нямат нищо. Те искат да се хранят вкусно и да не напълняват, да се забавляват и да не подкопават здравето си, да се радват на живота без последствия и проблеми.

Телец

Телците мечтаят да намерят човек, който ще изпълни всичките им желания, ще им даде скъпи подаръци, ще ги поглези и изуми с истински чудеса, а също така ще поеме решението на проблемите им.

Близнаци

Близнаците се нуждаят от трон и световно признание. Те мечтаят за слава и всеобщо почитание, да станат световна звезда и да се реализират в политиката.

ЗА КАКЪВ МЪЖ СИ МЕЧТАЯТ ЖЕНИТЕ ОТ РАЗЛИЧНИТЕ ЗОДИИ

Рак

Този знак мечтае за щастието и благополучието на близките. Той иска да благослови всички, да ги обгради с просперитет, грижа и любов. Страхотна идея е да станат автор на световен бестселър - остава само да напишат шедьовър.

Лъв

Лъвиците мечтаят за машина на времето. С нейна помощ могат да се върнат в миналото, да заемат трона и да станат велики кралици.

Дева

Тези млади дами мечтаят за идеален световен ред и ако наоколо има бъркотия, тогава трябва да се създаде нов свят. Той ще бъде перфектен и подреден. Добре, че това са само мечти.

Везни

Когато Везните няма какво да правят, те се отдават на мечти. Мечтите им са много леки, ярки, подобни на романтичните филми. В тях дори поддържащите актьори се отличават с рядка красота, а светът прилича на приказка.

Скорпион

Тайните им желания са свързани с мистична сила, истинският късмет и сексуалният магнетизъм не са им достатъчни. Скорпионите искат да бъдат велики магьосници, които убиват и съживяват с махване на ръка, свалят държави и имат безсмъртие.

ЖЕНИТЕ ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ СЕ ПОМНЯТ ЦЯЛ ЖИВОТ

Стрелец

В сънищата Стрелецът вижда световния мир. По тяхно разбиране добрите трябва да унищожат всички злодеи и младата дама Стрелец е измислила и развила тази великолепна операция

Козирог

Виденията за спечелени милиони не са чужди за Козирога. Този неукротим и трудолюбив знак копнее за признание и оценка на способностите и постиженията си.

Водолей

Този знак рядко изоставя мечтите си, но се връща в реалността заради интересна работа. Водолеите знаят как да се чувстват комфортно в живота и да правят само това, с което се чувстват добре. В мечтите си те са свободни от желанията на другите и техните отговорности.

Риби

Мечтаят за много пари. Рибите обичат лукса - диаманти, яхти и дворци. Искат да могат да пренесат всички тези неща и в реалния живот.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама